Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 10. 2020,
9.38

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,50

Natisni članek

kilogrami teža hujšanje Rebel Wilson

Ponedeljek, 5. 10. 2020, 9.38

3 leta, 7 mesecev

Od sanjske teže zvezdnico ločijo le še trije kilogrami #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,50

Rebel Wilson, ki se je dolga leta borila s prekomerno telesno težo, se je pred letom dni odločila, da bo 2020 namenjeno zdravju. Zadala si je, da bo shujšala na 75 kilogramov, in zdaj sporoča, da jo od ciljne teže ločijo le še pičli trije kilogrami.

"Veselo nedeljo vsem! Pripravljam se na čudovit teden, ki je pred nami," je začela nedeljsko objavo, ki jo je pospremila s fotografijo iz hoje v naravi. Razkrila je, da je v preteklem tednu kar trikrat vstala ob šestih, saj se je aktivnosti želela lotiti že navsezgodaj.

"Šla sem na pohod. Naredila sem celo nekaj šprintov po 100 metrov, da sem dvignila srčni utrip (čeprav je moj 'šprint' verjetno za koga drugega le počasen tek). A sama nase sem ponosna in zdaj sem le še tri kilograme stran od svoje ciljne teže!" je naznanila.

V začetku leta, ko je oboževalce obvestila, da ima dovolj nezdravega načina življenja in debelosti ter da bo leto 2020 posvetila zdravju, je tudi razkrila, da si želi shujšati na 75 kilogramov. Lotila se je diete, se odpovedala nezdravi, redilni hrani ter začela redno trenirati.

Čeprav je bilo večkrat težko in bi najraje obupala, kar je tudi odkrito priznala na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram, je vztrajala. In zdaj je videti bolje kot kadarkoli prej.

Rebel pred letom dni (na fotografiji levo) in danes (na fotografiji desno). | Foto: Getty Images Rebel pred letom dni (na fotografiji levo) in danes (na fotografiji desno). Foto: Getty Images

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

A še vedno se tu in tam pregreši in si privošči kakšno bolj redilno hrano. Tudi to je dala jasno vedeti v eni od zadnjih objav, ko se je pokazala v prekrasni rožnati večerni obleki, medtem ko je jedla sladico.

"Zapomnite si, dekleta, še vedno se morate razvajati (jaz to naredim tako, da se s hrano pocrkljam le še enkrat ali dvakrat tedensko …, vse ostale noči pa je namesto tega na vrsti razvajanje v kadi)," je zapisala.

Leto 2020 pa 40-letni igralki ni prineslo le nove, vitkejše postave, boljšega fizičnega počutja ter višje samozavesti, temveč tudi novo ljubezen. Pred nekaj dnevi se je na rdeči preprogi prvič pojavila z novim fantom, 11-let mlajšim Jacobom Buschom.

Nekaj njenih najnovejših fotografij, kjer ponosno razkazuje svojo novo, vitko postavo, si oglejte v videoposnetku na vrhu članka.

Preberite tudi:

Trendi Igralka drastično shujšala: ''Bližje vsak dan'' #video
Trendi Igralka zagrizeno hujša: imeti hoče 75 kilogramov #video
Trendi Avstralske igralke je iz dneva v dan manj #video
Ne spreglejte