Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 6. 2019,
17.51

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,04

7

Natisni članek

Irina Shayk Bradley Cooper razhod

Torek, 11. 6. 2019, 17.51

4 leta, 10 mesecev

Burna razprava ob Irinini zapeljivi fotografiji: Bradley zdaj nekje joče #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,04

7

Prejšnji teden je v svetu zabave odjeknila vest, da se po štirih letih skupne poti razhajata igralec Bradley Cooper in njegova izbranka Irina Shayk. Triintridesetletna manekenka, ki je te dni poslovno na Islandiji, v prvih fotografijah po razhodu sledilce navdušuje z izklesano postavo. Se je pa med njimi vnela tudi burna razprava, kdo je pravzaprav kriv za konec njunega razmerja.

Da v zvezi med 44-letnim Bradleyjem Cooperjem in njegovo 11 let mlajšo izbranko Irino Shayk, s katero imata tudi dveletno hčerkico Leo De Seine, škriplje, se je govorilo že nekaj mesecev pred koncem romance. Tudi zdaj so se oglasili viri, ki so blizu nekdanjemu paru, ter povedali, da sta se za to, da bi rešila zvezo, sicer močno trudila, a se preprosto ni izšlo.

Bradley Cooper, Irina Shayk
Trendi Nov razhod v Hollywoodu: Bradley Cooper in Irina Shayk nista več skupaj #video

"Bradley je bil med dolgotrajnim snemanjem filma A Star is Born (v prevodu Zvezda je rojena, op. p.) čustveno odsoten. Poskušala sta rešiti razmerje, a preveč stvari se je spremenilo," je za portal People razkril vir. "In ker sta Bradley in Irina svoje razmerje vedno skrivala pred javnostjo, je le peščica ljudi vedela, da imata težave."

Par je minuli teden sporočil, da se po štirih letih zveze razhaja. | Foto: Getty Images Par je minuli teden sporočil, da se po štirih letih zveze razhaja. Foto: Getty Images

A očitno se ruska manekenka kljub temu, da je sveže samska ter da je ostala brez enega od najbolj zaželenih zvezdnikov v Hollywoodu, zelo dobro drži. Te dni je poslovno na Islandiji, od koder je delila tudi nekaj utrinkov.

Na prvi fotografiji sedi na obrežju, oblečena v kratek siv pulover in obuta v nogavice ujemajoče se barve. Na ogled je postavila svoje dolge, vitke noge. Z objavo je seveda navdušila sledilce na Instagramu, ki so si bili enotni, da je temnolaska naravnost čudovita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Še malce bolj drzna pa je bila druga fotografija, na kateri Irina stoji na skalah ter zre v slap, oblečena v črne enodelne kopalke. Nekateri njeni sledilci so se ob objavi obregnili ob njenega nekdanjega partnerja, češ, da ne morejo doumeti, kako je lahko zapustil takšno lepotico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

"Ne morem verjeti, kaj je naredil Bradley Cooper," se je glasil eden od komentarjev, drugi pa: "Bradley zdaj nekje joče." In tako se je med njenimi sledilci vnela burna razprava – nekateri so stopili Bradleyju v bran, spet drugi so bili na strani Irine. Našli so se celo takšni, ki so v razpravi omenjali še enega njenega nekdanjega fanta, svetovno znanega nogometaša Cristiana Ronalda. Peščica njenih sledilcev pa je prepričana, da je bila njuna zveza tako ali tako velika promocija za oba.

Preberite tudi:

Gaga, bradley
Trendi Na nastop Lady Gaga in Bradleyja Cooperja se je odzvala njegova bivša #video
Lady Gaga, Bradley Cooper
Trendi Po Oskarjih vsi govorijo o nastopu Lady Gaga in Bradleyja Cooperja #video
Lady Gaga, Bradley Cooper
Trendi Lady Gaga spregovorila o "zaljubljenosti" v Bradleyja #video
Ne spreglejte