Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
22. 12. 2016,
8.30

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Scott Disick Tyga Kourtney Kardashian Kylie Jenner Kris Jenner Blac Chyna Robert Kardashian Kanye West Kim Kardashian

Četrtek, 22. 12. 2016, 8.30

6 let, 7 mesecev

Božična drama pri Kardashianovih

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
Kardashian | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Te dni je kar težko držati korak s Kardashianovimi: Kim ima svojo zakonsko dramo po moževem živčnem zlomu, Robert se je razšel (samo za kamere?) z Blac Chyno, zapleta pa se tudi pri Kourtney.

Medtem ko naj bi Kim in njen mož Kanye West skušala svoj zakon rešiti z obiski pri zakonskem svetovalcu, pa je razmerje novopečenih staršev Roberta in Blac Chyne še bolj zapleteno. Pretekli konec tedna sta se domnevno razšla, čeprav jih ni malo, ki menijo, da želita z dramo le dvigniti zanimanje za svojo resničnostno serijo. Prejšnji teden je prišla potrditev, da bodo serijo snemali še najmanj eno sezono.


Preberite še:
Moški ne morejo v korak s Kardashianovimi


Drame okoli Blac Chyne pa imajo Robertove sestre dovolj in od brata zahtevajo, da dokončno prekine razmerje z mamo svoje še ne dvomesečne hčerkice Dream. Potem ko so se pojavila namigovanja, da je Blac Chyna v pijanskem besu fizično napadla Roberta, je vir blizu družine za revijo People povedal, da Kardashianove sestre z njo ne želijo imeti več opravka, matriarhinja Kris Jenner pa je sinovi (nekdanji) partnerici preklicala vabilo na svojo tradicionalno božično zabavo.

Komaj sta spet prišla skupaj, pa naj bi bilo že spet konec. | Foto: Getty Images Komaj sta spet prišla skupaj, pa naj bi bilo že spet konec. Foto: Getty Images

Pred dnevi smo poročali, da sta najstarejša med Kardashianovimi sestrami Kourtney in njen dolgoletni partner ter oče njenih treh otrok Scott Disick ponovno skupaj, zadnje dni pa so Kourtney večkrat ujeli v družbi drugih – mlajših – moških. Čeprav se je govorilo, da je Kourtney ponovno noseča in da se nameravata s Scottom celo poročiti, pa kaže, da sta si ponovno vzela odmor drug od drugega. 

"Kourtney in Scott se nista mogla zediniti glede tega, kam gre njuno razmerje, oba sta želela nekaj povsem drugega. Ona se želi poročiti in imeti še več otrok, Scott pa si tega res ne želi," je za Radar povedal vir. Potem ko naj bi Kourtney izvedela, da se Scott pogovarja z drugimi ženskami, naj bi ji ponovno prekipelo.

Najmlajša med sestrami, 19-letna Kylie Jenner, je srečna v razmerju s Tygo, nekdanjim partnerjem Blac Chyne. Vse te drame pa je ne ustavijo, da ne bi še naprej objavljala svojih provokativnih fotografij, s katerimi je celo sprožila ugibanja, ali si je dala (ponovno) povečati prsi.

 

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

 

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Ne spreglejte