Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 1. 2014,
12.52

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 1. 1. 2014, 12.52

8 let

Bolj in manj izvirne novoletne želje slavnih na družabnih omrežjih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Prepoznavni tuji kot tudi slovenski obrazi so dejavni na družabnih omrežjih. Ob vstopu v novo leto so objavili želje, ki so v večini ena velika želja za srečo in ljubezen. Saj to je tako največ, ne!

Alessandra Ambrosio: Želim vas slastno novo leto!

Gisele Bündchen: Leto 2014 naj vam prinese zdravja, veselja, ljubezni in upanja. Imejte neverjetno leto!

Saša Lendero: Vedno ko obešamo okraske, za vsak okrasek nekomu pošljemo dobro misel ali lepo željo. Res traja dolgo, a tako je jelka pravi simbol nečesa dobrega! Na koncu se kar šibi pod težo bunkic in žari od dobre energije tudi brez lučk. Tudi vam sem poslala koš dobrih želja!

Natalija Verboten: V Hrastniku smo pred nekaj minutami zaključili s silvestrsko-novoletnim plesom, ki je bil krasen začetek leta 2014. Tik pred odhodom domov vam pošiljamo pozdrave in vam želimo zdravo in zadovoljno novo leto.

Jasna Kuljaj: Srečno in zaljubljeno 2014!

Denis Avdić: Srečno, uspešno in veselo leto 2014! Pravkar je predsedovanje EU prevzela Grčija. A sem že rekel srečno?

Manca Špik: Veselo, zaljubljeno, uspešno, zdravo leto 2014!

Alenka Godec: ODHAJA ŠE ENO LETO in zato bi vam rada tudi tokrat namenila nekaj besed. Ne želim biti predolga, ne želim razglabljati in ne želim analizirati minulega leta. Želim le, da veste, da ste bili tudi minulo leto moja izvrstna družba. Vsakodnevno me razveseljujete, odženete marsikatero nejevoljo, dvom, skrb, žalosten trenutek. Ne vem, če sploh mine dan, ko ne bi prebrala prav vseh vaših odzivov, lepih misli, dobrih želja, zanimivih in hudomušnih mnenj, s katerimi me zasipate. Našli smo se tu na mojem uradnem FB profilu, ki pa je več kot samo uraden. In tu nismo po naključju. Tu smo zato, da si lepšamo življenje, da smo prijazni drug do drugega in, da se spoštujemo. Pa četudi se morda ne strinjamo vedno. V nekaterih objavah ste prav zagotovo začutili tudi tisto mojo bolj osebno plat, moj karakter. In želim verjeti, da ostajate z mano tudi zato, ker sem en malček vaša sorodna duša. Hvala vsem. Naj vsakomur od vas leto 2014 izpolni čim več želja. Naj bo polno ljubezni, topline, razumevanja, zdravja ter lepih in veselih trenutkov!

Alya: Pravijo da tako kot pričneš novo leto, tako ga furaš čez leto, jaz sem več kot zadovoljna, bila sem v najboljši družbi, z vami!* Veliko lepih želja je bilo izrečenih hvala vam, jaz pa vam želim da v novem letu počite od zdravja, utonete v sreči, ljubezni in zadovoljstvu!

Big Foot Mama: Dragi naši fani in vsi, ki nas spremljate! Poslavljamo se od leta, ki nam je dal nešteto novih užitkov na replay, od polnih Križank do nastopa z ameriško legendo Warrenom Haynesom, od nastopov v snežnem metežu na Kopah do finala Eurobasketa, od sprejema našega novega kombija do izidov singlov Nor sigurno ne in Iskre do gradnje placa za vaje. Naj živijo krasni spomini na 2013, hvala, da ste nam stali ob strani, in gremo skupaj v nove zmage 2014! Srečnega in zdravega!!!

Tina Petelin: Baje, da bo leto 2014 dobro leto. Naj prinese veliko srečnih, uspešnih, ljubezni polnih in zadovoljnih dni ... Želim vam vse dobro v novem letu ter veliko Resnice in iskrenih ljudi.

Nina Pušlar: Dragi moji! Hvala za vso podporo v 2013 in lep sprejem mojega novega albuma. V letu 2014 imejte vse tisto, kar ste vedno želeli imeti. Ujemi svoje sanje in deli svoje znanje ... Svet je tvoj. Severina: Srečno novo leto! Rada vas imam.

Mariah Carey: Srečno novo leto!

Kelly Osborne:Vplačaj vsak dan!

Elizabeth Hurley: Naj bo dobro leto!

Ne spreglejte