Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
26. 11. 2014,
14.03

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Bill Cosby

Sreda, 26. 11. 2014, 14.03

8 let

Bill Cosby naj bi medijem povedal za hčerkino odvisnost

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Bill Cosby se iz najbolj priljubljenega televizijskega očeta spreminja v eno od najbolj osovraženih medijskih osebnosti. Poleg obtožb o spolnih zlorabah naj bi izdal tudi svojo hčer.

Več kot 15 žensk je že obtožilo Billa Cosbyja, da jih je spolno zlorabil, njegov nekdanji sodelavec na televiziji je povedal, da je sam stražil pred vrati, medtem ko so bile v Cosbyjevi garderobi "na obisku" dekleta, zdaj pa je o Cosbyju spregovoril še novinar, ki je leta 1989 pisal o Cosbyjevi hčerki.

Richard Johnson naj bi leta 1989 v zameno za to, da National Enquirer ni poročal o Cosbyjevem svinganju v Las Vegasu, raje pisal o odvisnosti Cosbyjeve hčerke. National Enquirer je namreč nameraval poročati o svingerski zabavi, na kateri sta bila Sammy Davis Jr. in Bill Cosby v družbi nekaterih lasvegaških plesalk, a naj bi se takratni urednik tabloida s Cosbyjem pogodil, da o dogodku ne bodo pisali, poroča Huffington Post.

Cosby naj bi takrat mediju v zameno ponudil informacije o hčerki Erinn in o njeni odvisnosti od drog in alkohola. National Enquirer je tako oktobra 1989 pisal o njeni odvisnosti, v članku pa je bila tudi Cosbyjeva izjava, da se bo z odvisnostjo spopadla le, če bodo njeni bližnji do nje strogi in jo tako prisilili, da sama poskrbi za svoje težave.

Dva meseca pozneje je Cosby za Los Angeles Times povedal, da ima še štiri druge otroke in da je samo Erinn zelo sebična, da ji nikoli ni uspelo obdržati službe ali stanovanja, po njegovih besedah naj bi tudi izkoriščala svoje partnerje.

O neprijetni plati Cosbyjeve osebnosti so se oglasili tudi drugi novinarji in novinarke, ki poročajo, da je bil Cosby vedno neprijeten sogovornik, včasih celo sovražen, agresiven, tuje pa mu niso bile niti grožnje.

Ne spreglejte