Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 1. 2022,
22.22

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,22

1

Natisni članek

tesnoba alkoholizem depresija Bella Hadid

Torek, 25. 1. 2022, 22.22

2 leti, 3 mesece

Bella Hadid: Prenehala sem piti, saj se nisem več nadzorovala

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,22

1

bella hadid | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Manekenka Bella Hadid je kot razlog za prenehanje pitja alkohola omenila dejstvo, da se je v stanju vinjenosti težko nadzorovala. 

25-letna Bella Hadid je že pred tedni razkrila, da zaradi zahtevnega in stresnega poslovnega življenja trpi za anksioznostjo in depresijo, zdaj pa je še dodala, da se je s temi težavami spopadala tako, da je uživala alkohola. Manekenka je zaradi tega, ker je popolnoma izgubila nadzor nad svojimi dejanji, pred šestimi meseci s pitjem prenehala.

"Alkohol mi je bil všeč, in prišlo je do točke, ko sem celo začela odpovedovati nočne izhode, za katere sem čutila, da jih ne bom mogla nadzorovati," je manekenka povedala za InStyle.

S sestro Gigi sta prešerno razposajeni na teniškem prvenstvu. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko S sestro Gigi sta prešerno razposajeni na teniškem prvenstvu. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Prav tako je povedala, da je veliko težje dvignila kozarec, potem ko ji je zdravnik pokazal posnetek, ki razkriva učinke alkohola na možgane. Zdaj je javno napovedala, da namerava v prihodnosti ostati trezna.

"Ne čutim več potrebe po pitju, ker vem, kako bo to vplivalo name. Ob treh zjutraj se bom zbudila s strašno tesnobo in bom razmišljala o nečem, kar sem izrekla pred petimi leti, ko sem zaključila srednjo šolo," je priznala Hadidova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

V začetku tega meseca je Hadidova v intervjuju za WSJ spregovorila tudi o svojih bojih z duševnim zdravjem. Manekenka je priznala, da je imela pred časom nenavadno obdobje, ko ji je bil izziv celo stopiti iz hiše. 

"Pomembno mi je bilo, da sem se naučila, da tudi če ljudje govorijo o meni in mojem slogu, to ni pomembno, ker je to moj slog. Ko zjutraj zapustim hišo, pomislim, ali me to osrečuje oziroma se ob tem počutim dobro in mi je tudi udobno," je iskreno spregovorila o tem v lanski objavi na Instagramu in še razkrila, da trpi za hudo obliko depresije in anksioznosti. "Da sem se lažje odpravila od doma, sem najprej zvrnila kozarček, s katerim sem si pomirila živce." 

Preberite še:

Bella Hadid
Trendi Manekenki je prsi prekrivala le ogrlica #video
Jessica Simpson
Trendi Neprepoznavna zvezdnica: pred štirimi leti se je odpovedala alkoholu
Ne spreglejte