Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 5. 2023,
18.33

Osveženo pred

11 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,55

Natisni članek

Maria Schriver Žena ločitev igralec Arnold Schwarzenegger

Sreda, 17. 5. 2023, 18.33

11 mesecev, 3 tedne

Arnold Schwarzenegger priznal, da je bila ločitev njegov neuspeh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,55
Arnold Schwarzenegger | Nekdanji kalifornijski guverner, filmski igralec in bodibilder je priznal, da je bila ločitev njegov neuspeh. | Foto Guliverimage

Nekdanji kalifornijski guverner, filmski igralec in bodibilder je priznal, da je bila ločitev njegov neuspeh.

Foto: Guliverimage

Arnold Schwarzenegger je odkrito spregovoril o ločitvi od svoje dolgoletne žene Marie Schriver in dodal, da je bila ta zelo težka, a hkrati priznal, da je sam kriv za neuspeh zakona.

75-letni igralec Arnold Schwarzenegger je v intervjuju za The Hollywood Reporter spregovoril o eni najtežjih stvari v svojem življenju, in sicer ločitvi od žene, danes 67-letne novinarke Marie Schriver, s katero sta bila poročena 25 let. Povedal je, da je bila ločitev zelo težka, in jo označil za svoj neuspeh.

Dva meseca pred ločitvijo leta 2011 je Schriverjeva vložila vlogo za ločitev, potem ko je Schwarzenegger javno priznal, da je svojo ženo prevaral in da mu je dolgoletna družinska gospodinja Mildred Patricio Baena rodila sina, danes 25-letnega Josepha Baena. Zanj naj bi izvedel šele, ko je bil ta že najstnik.

Expendables 2
Planet TV Snemanje te akcijske uspešnice se je za enega kaskaderja končalo tragično

Poroke ne pogreša, ponosen je na svoje dekle

Spregovoril je tudi o svoji vlogi v seriji FUBAR, v kateri zakon njegovega lika Luka razpade zaradi nezvestobe in se ob tem dotaknil tudi svoje lastne izkušnje z nezvestobo in ločitvijo od Schriverjeve.

"Moj resnični zakon s Schriverjevo sem zapravil sam. To je bil moj neuspeh," je povedal slavni igralec, poroča portal People.

Kljub temu je nekdanji bodibilder na vprašanje, ali pogreša zakon, odgovoril odklonilno. "Ne, ločitev je bila na začetku zelo zelo težka. Sčasoma greš naprej. Imam čudovito dekle Heather Milligan, ki je zelo uspešna. Resnično sem ponosen nanjo in jo ljubim," je dodal nekdanji kalifornijski guverner.

Arnold Schwarzenegger s partnerico Heather Milligan in svojo hčerko Christino. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Arnold Schwarzenegger s partnerico Heather Milligan in svojo hčerko Christino. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Trendi Schwarzenegger prvič v seriji: Vrnil sem se, bejbi

Meni, da si s Schriverjevo zaslužita oskarja za sostarševstvo in vpliv na otroke po ločitvi

Razgovoril se je tudi o sostarševstvu s Schriverjevo in dodal, da sta kljub razhodu zelo dobra prijatelja in sta si ostala blizu, prav tako pa je ponosen na to, kako sta vzgojila otroke. "Čeprav sva šla čez to dramo, smo skupaj praznovali veliko noč, materinski dan, božič in vse rojstne dneve – vsi skupaj," je povedal.

"Če za to, kako se spopasti z ločitvijo, obstaja oskar, bi ga morala za najmanjši vpliv na otroke dobiti midva z Mario. Za sladkost in prijaznost, ki ju prepoznaš v njih, je zaslužna moja žena. Disciplino in delovno etiko pa so prejeli od mene," je še povedal.

Shriverjeva in Schwarzenegger sta se poročila leta 1986 in se razšla leta 2011, dokončno pa sta se ločila šele leta 2021. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Shriverjeva in Schwarzenegger sta se poročila leta 1986 in se razšla leta 2011, dokončno pa sta se ločila šele leta 2021. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Schwarzenegger in Schriverjeva imata štiri otroke, 33-letno Katherine, 31-letno Christine in dva sina, 29-letnega Patricka in 25-letnega Christopherja. Njuna ločitev je bila dokončna leta 2021, deset let po razhodu.

Februarja je Maria spregovorila tudi o ločitvi ter povedala, da je po razpadu zakonske zveze odšla v samostan po življenjski nasvet.

Maria Shriver in Arnold Schwarzenegger
Trendi Bivša Schwarzeneggerjeva žena: Po ločitvi sem se zatekla v samostan
Schwarzenegger
Trendi Schwarzenegger v Kitzbühel pripeljal dekle in hčerko #foto
Arnold Schwarzenegger
Trendi Schwarzenegger z avtom trčil v kolesarko
Ne spreglejte