Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 9. 2020,
4.00

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,95

7

Natisni članek

vplivnice dojenček prstan Ajda Sitar

Sreda, 30. 9. 2020, 4.00

3 leta, 6 mesecev

Trendi

Slovenska vplivnica z edinstvenim darilom hčerki ganila splet

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,95

7

ajda sitar | Foto Instagram

Foto: Instagram

Še vedno so najbolj ganljiva darila tista, ki s seboj nosijo tudi posebno zgodbo. Eno od takih je dobila in razkrila tudi naša nekdanja misica, blogerka in vplivnica Ajda Sitar Žumer, ki je s svojo domislico navdušila predvsem ženske. 

Ena od naših najbolj vplivnih Instagramovih vplivnic in blogerk Ajda Sitar Žumer je pred kratkim postala mamica. Z možem Janom sta se poleti razveselila svoje prvorojenke, ki nosi lepo, a redko ime Rubi. Z njenim rojstvom pa je nekdanja mis športa prejela tudi prečudovito darilo s posebnim namenom in pomenom. 

Ajda Sitar je tako z imenom kot z ganljivim darilom navdušila ljudi. | Foto: Instagram & Imdb Ajda Sitar je tako z imenom kot z ganljivim darilom navdušila ljudi. Foto: Instagram & Imdb "Odločila sem se, da zgodbo o prstanu, ki sem ga dobila kot darilo ob rojstvu, na koncu le razkrijem. Ime, ki sva ga izbrala za svojo hčerko, je pravzaprav našel Jan, končna odločitev je padla na 10-urni vožnji v Nemčijo, kjer je večino časa najin pogovor tekel ravno o tej pomembni temi: kako poimenovati otroka. Kmalu zatem, ko je prišla na svet, sva vedela, da sva se odločila pravilno. In bolj kot jo spoznavava, bolj kot kaže svoj značaj – bolj je najina Rubi. Simbolno sem tako ob rojstvu dobila prstan z rubinom, ki ga obdajajo diamantki. Načrt je, da ga nekoč predam njej ob kakšnem posebnem dogodku," je povedala Ajda. 

Srečna mlada družinica | Foto: Instagram & Imdb Srečna mlada družinica Foto: Instagram & Imdb Ne samo darilo, tudi zamisel, kako bo prstan s čustveno zgodbo nekoč prešel z mame na hčer, je ganila splet. Med navdušenimi damami so bile tudi druge znane Slovenke, kot sta manekenka Tjaša Kokalj Jerala in nekdanja odbojkarica Simona Fabjan. Nekatere pa so ji ob tem že dale tudi nalogo za premislek z vprašanjem: "Kaj pa, če pride še kakšna punčka ali celo fantek?"

rumena
Trendi Nalezljiva rumena estradniška vročica #video
Ana Maria Mitič
Trendi Ana Maria Mitič: Pravica otroka je, da ga ne objavljamo na družbenih omrežjih
Franko Bajc
Trendi Bi poskusili gin tega postavnega Slovenca?
Ne spreglejte