Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 5. 2017,
15.22

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Lošinj Hrvaška dopust

Torek, 9. 5. 2017, 15.22

6 let, 6 mesecev

Zaliv Čikat – luksuzen kraj na hrvaškem otoku Lošinju

Oglasno sporočilo

Lošinj slovi kot otok, na katerega hodimo uživat v navdušujoči in zdravilni pokrajini, obiskovalci pa na ta otok vitalnosti prihajajo zaradi milega podnebja, slikovitih zalivov, smaragdnega morja in vonja tisočerih aromatičnih in zdravilnih rastlin.

 | Foto:

Celoletno ponudbo otoka navdihujeta zdravje in vitalnost, saj na njem najdemo več kot 250 kilometrov urejenih poti za uživanje v sprehodih, teku ali kolesarjenju, možnost pohodništva ob prelepih razgledih na morje in gozdove, medtem ko gostom, ki radi raziskujejo globine morja, Lošinj pomeni popoln nabor privlačnih lokacij za potapljanje. Prav na morskem dnu so našli tudi bronast kip, ki je po restavriranju in gostovanjih po svetovnih muzejih našel svoj dom v Muzeju Apoksiomena v Malem Lošinju.

Naravne lepote dopolnjuje tudi gozdni park Čikat, ki obkroža istoimenski zaliv, in v sebi skriva hotele s petimi zvezdicami Bellevue, Boutique Hotel Alhambro in Vilo Hortensia.

 | Foto:

Najboljši luksuzni hotel na Hrvaškem po izbiri gostov

Da je hotel Bellevue pravi dragulj za vse ljubitelje luksuznega dopustovanja, so potrdili številni domači in tuji gosti, ki so ga na spletni strani TripAdvisor ocenili kot najboljši hotel na Hrvaškem v letu 2017 oziroma kot najboljši luksuzni hotel na Hrvaškem. Ta sodobna stavba elegance in prefinjenosti, ki jo krasita osupljiva zunanjost in notranjost, nenehoma navdušuje s svojo ponudbo wine&dine, zahvaljujoč kombinaciji mojstrskih kulinaričnih umetnin in tradicionalne, sveže hrane z družinskih kmetij iz vse Hrvaške.

Za ljudi, ki iščejo popolno sprostitev, je v sklopu hotela nahaja znana SPA Clinic. V uglajenem in umirjenem prostoru za sproščanje in nego je gostom na voljo cela vrsta edinstvenih programov health & wellness in tretmajev, ki združujejo vrhunske kozmetične pripravke z metodami holistične nege, sodobne psihologije in moderne medicine, uporabljajo pa lahko tudi notranje in zunanje bazene z morsko vodo, relax cono, studio za fitness in jogo ter vrt SPA, namenjen sprostitvi in uživanju v zdravilni naravi.

Intimni kraj za luksuzni užitek

Boutique hotel Alhambra in Vila Hortensia sta primera najvišje ravni ponudbe, edinstvene zaradi spoja zgodovinske arhitekture in izjemnega luksuza ter personaliziranih storitev in vrhunske ponudbe wine & dine.

 | Foto:

Alhambra je prestižni član skupine Small Luxury Hotels of the World, njena a la carte restavracija Alfred Keller pa spada po oceni Gault et Millau, francoskega vodnika po restavracijah, med najboljše restavracije v letu 2017.

Alhambro krasi tudi bogata vinoteka s pestrim arhivom redkih hrvaških vin, ki ponuja 350 znamk vin vrhunske kakovosti in skoraj 200 premium znamk tujih žganih pijač. Nedaleč od ene avstro-ogrske lepotice stoji druga – Vila Hortensia, idealna za ljubitelje intimnega vzdušja, s personaliziranimi storitvami 24 ur na dan, zasebno plažo, prekrasnim vrtom ter zunanjim bazenom z ogrevano morsko vodo in zasebnim prostorom za sončenje.

 | Foto:

Prepričajte se o naravnih lepotah in posebnostih ponudbe ter storitev v hotelih zaliva Čikat in pravočasno rezervirajte svoj sanjski dopust.

Več informacij na:
www.losinj-hotels.com
T: +385 (0)51 661 101
E-mail: booking@losinj-hotels.com

 | Foto:

Ne spreglejte