Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
26. 4. 2017,
14.40

Osveženo pred

7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Klet Brda Goriška brda muzejski vlak Ena žlahtna štorija

Sreda, 26. 4. 2017, 14.40

7 mesecev

Z muzejskim vlakom na Eno žlahtno doživetje v Brda

Oglasno sporočilo

Igralci in ustvarjalci Ene žlahtne štorije, ki se s peto sezono poslavlja od malih zaslonov, za svoje oboževalce v nedeljo, 14. maja, pripravljajo pravo posebno slovo. Potovanje z muzejskim vlakom, ogled snemalnih lokacij ter druženje z igralci v osrčju lepe briške pokrajine, ki jih je gostila kar dve leti in pol, kolikor je trajalo snemanje ene najbolj priljubljenih slovenskih serij.

 | Foto:

V nedeljo, 14. maja, bo tako ljubitelje Ene žlahtne štorije z Jesenic proti Goriškim brdom po prelepi bohinjski progi popeljal muzejski vlak. V Kanalu, kjer bo njegova zadnja postaja, se bodo potniki presedli z vlaka na avtobuse, v katerih jih bodo čakali posebni vodniki – igralci iz Ene žlahtne štorije.

Igralci in ustvarjalci bodo svoje najbolj goreče oboževalce popeljali po snemalnih lokacijah ter jim razkrili tudi kakšno skrivnost in anekdoto, ki se jim je pripetila na snemanju Ene žlahtne štorije. Na koncu se bodo ustavili v Kleti Brda, kjer ustvarjalci za obiskovalce pripravljajo prav poseben program.

Vstopnice za eno žlahtno potovanje so že na voljo na vseh večjih železniških postajah. Za povratno potovanje z muzejskim vlakom na relaciji Jesenice–Nova Gorica–Jesenice za potnike veljajo posebne enotne cene:

  • za odrasle nad 12 let 75 EUR,
  • za otroke od 6. do 12. leta starosti 39 EUR,
  • otroci do 6. leta starosti pa potujejo brezplačno

Odhod vlaka z Jesenic proti Kanalu je ob 8.40. Iz Nove Gorice proti izhodišču bo krenil ob 16.35.

Pot bo oboževalce vodila skozi Gredič, Biljano, kjer za obiskovalce sprejem pripravljajo domačini, Kozano in Dobrovo, kjer bo sklepni dogodek.

Število mest za Eno žlahtno doživetje in obisk sklepne prireditve v Kleti Brda je omejeno.

Eno žlahtno doživetje organizirajo Planet TV, Slovenske železnice, Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda, produkcijska hiša Mangart in Vinska klet Brda.

Za dodatne informacije, izjave, intervjuje ali slikovni material pokličite Službo za odnose z javnostmi na telefonsko številko 01 473 01 66 ali pošljite e-pošto na pr@planet-tv.si.

 

Ne spreglejte