Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
6. 8. 2016,
15.30

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Si.mobil

Foto: Si.mobil

Natisni članek

Janja Vidmar Plažnice knjige branje Si.mobil advertorial

Sobota, 6. 8. 2016, 15.30

2 meseca, 2 tedna

Žena mojega ljubimca

Vsebino omogoča Si.mobil

Foto: Si.mobil

Po dvajsetih letih resne zveze se je odločila, da si najde ljubimca. Vse lepo in prav, a kaj ko je nekega dne vrata namesto njega odprla njegova žena … Razplet si preberite v zgodbi Tekačica avtorice Janje Vidmar.

Plažnice so brezplačne kratke zgodbe za preganjanje poletnega dolgčasa izpod prstov priznanih slovenskih avtorjev.

Namenjene so tako tistim, ki jim je v kovčku zmanjkalo prostora za knjigo, kot tistim, ki jim je smisel življenja branje na plaži. Nova Plažnica izide vsak torek, četrtek in soboto v tednu na: plaznice.odljudi.si.

"Čuj, kaj ni maraton tisto, ko ljudje vmes bruhajo, bledejo, sklepe pa jim meče iz jamic?" zaskrbljeno izdavi, oprta ob vratni podboj. (Janja Vidmar: Tekačica)

 | Foto:


Janja Vidmar:

Janja Vidmar (1962) se je rodila dovolj zgodaj, da je zamenjala dve državi in štiri predsednike, ter dovolj pozno, da ji AC/DC še vedno narekuje ritem pisanja. Ustvarja, teče in nerga v Mariboru. Za njenim literarnim rokenrolom se skriva preizpraševanje vesti. Prejela je več domačih in mednarodnih nagrad, njena dela so prevedena v nemščino, italijanščino in druge jezike. Piše knjige, scenarije, drame, kolumne in radijske igre. Pohorje, nizki honorarji in družina ji zagotavljajo odlične pogoje za ustvarjanje, gorske teke in žur.


"Prelistajte" še po preostalih Plažnicah:

Kaj boste brali letošnje poletje?

Ne spreglejte