Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 11. 2016,
10.05

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mountvacation

Natisni članek

advertorial smučanje Mountvacation Francija

Ponedeljek, 7. 11. 2016, 10.05

2 meseca, 1 teden

Smučanje z veliko začetnico: zakaj je to eno lepših smučišč v Franciji?

Vsebino omogoča Mountvacation
Les Orres

Ali bi radi na lastni koži občutili, kako je videti pristna smučarka idila? Sto kilometrov sodobnih smučarskih prog na do 2720 metrov nadmorske višine, apartmaji tik ob smučišču, francoska romantika in obilica snega. Čas je, da si začrtate novo snežno avanturo.

Les Orres velja za eno najlepših smučišč v Franciji. Neokrnjena narava ob macesnovem gozdu, široka sodobna smučišča, idilično apartmajsko naselje v osrčju francoskih Alp in puhasta snežna odeja. To so zmagovalni elementi, ki skupaj tvorijo popolno pravljično vzdušje, ki si ga v sanjah predstavlja vsak navdušeni smučar.

Les Orres pa je še več: je sinonim za vrhunsko smučanje, saj njegove proge omogočajo neskončne možnosti za različne smučarske pustolovščine. Smučišče ponuja nekaj bolj položnih prog, kjer se bodo odlično znašli vsi začetniki, kar nekaj pa je tudi zahtevnejših, kjer bodo na svoj račun prišli tudi tisti bolj izkušeni smučarji.

Smučišče se razprostira na višini od 2139 od 2660 metrov nadmorske višine, ima sto kilometrov prog in raznolik snežni park, ki vključuje različne težavnostne stopnje.

Iz apartmaja takoj na smuči

Obnovljeni apartmaji, raznolika smučišča in zagotovljen sneg.  | Foto: Obnovljeni apartmaji, raznolika smučišča in zagotovljen sneg.

Ena od glavnih prednosti smučarskega središča Les Orres je nedvomno neposredna bližina apartmajskega naselja, ki svojim gostom ponuja vse za brezskrbno in udobno uživanje snežnega dopusta v tako pravljičnem okolju, kot so francoske Alpe. Na voljo so namreč tudi različne trgovine, restavracije in lokali.

Vas Les Orres je razdeljena v novi in stari del, ki sta med seboj povezani s cesto in tudi z peš potjo, ki je v večernih urah osvetljena. | Foto: Vas Les Orres je razdeljena v novi in stari del, ki sta med seboj povezani s cesto in tudi z peš potjo, ki je v večernih urah osvetljena.

Iz obnovljenih apartmajev je dostop do smučišč zelo preprost. Z najnovejšo štirisedežnico Les Cartes boste v hipu prišli do vseh prog, ki z vrha potekajo po pobočju. Vsak zavoj bo prava fantazija: mehak naraven sneg, pristnost okolice in prečudovit razgled na jezero Serre-Ponçon. Le kaj več bi si lahko še zaželeli?

Zakaj je Led Orres prava izbira za vaše počitnice?

Zgornji deli smučišč so malo bolj strmi, tako da bo samo smučišče ugajalo tudi dobrim smučarjem. | Foto: Zgornji deli smučišč so malo bolj strmi, tako da bo samo smučišče ugajalo tudi dobrim smučarjem.

- Sto kilometrov smučišč na višini od 2139 do 2660 nadmorske višine.

- Zagotovljen naravni sneg.

- Neposredna bližina sodobnih apartmajev.

- Posebne proge za otroke, stare od tri do pet let in od šest do 12 let.

- Številne obsmučarske aktivnosti.

- Idilična neokrnjena narava.

 

 

Ne spreglejte