Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 6. 2021,
7.00

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

vodna zabava tobogan bazen dopust počitnice Ptuj Terme Ptuj Sava turizem PR članek

Sreda, 23. 6. 2021, 7.00

2 leti, 10 mesecev

Termalni vodni park Terme Ptuj

Raj za ljubitelje poletnih vodnih radosti

Oglasno sporočilo
Sava hotels

Na vzhodnem delu Štajerske ob reki Dravi leži kraj, kjer vas čaka toliko možnosti za brezskrbne vodne vragolije, da bi potrebovali načrt, da ne bi česa izpustili! Dobrodošli v Termalni vodni park Terme Ptuj, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts! Skok z vodnimi blazinami ali počitek v senci dreves? Vriskanje v bazenu z valovi ali sproščanje ob osvežilni pijači? Nabiranje plavalnih zamahov v olimpijskem bazenu ali plovba po počasni reki? Svetujemo, da v Termalnem parku Terme Ptuj preizkusite čisto vse!

Pisani tobogani ponujajo vse – od spustov z vodnimi blazinami do prostega pada in skokov v osrednjem delu tobogana. Najdete lahko tobogan za prav vsako stopnjo poguma! | Foto: Pisani tobogani ponujajo vse – od spustov z vodnimi blazinami do prostega pada in skokov v osrednjem delu tobogana. Najdete lahko tobogan za prav vsako stopnjo poguma!

Olimpijski bazen ponuja dovolj vodnih površin za plavanje, atraktivne skoke s skakalnice z višine treh ali petih metrov in namakanje ob robu bazena. | Foto: Olimpijski bazen ponuja dovolj vodnih površin za plavanje, atraktivne skoke s skakalnice z višine treh ali petih metrov in namakanje ob robu bazena.

Ko se zasliši sirena, bazen z valovi pokaže svojo moč! Podajte v boj z bolj ali manj visokimi valovi, skačite čeznje in se pri tem nadvse zabavajte! | Foto: Ko se zasliši sirena, bazen z valovi pokaže svojo moč! Podajte v boj z bolj ali manj visokimi valovi, skačite čeznje in se pri tem nadvse zabavajte!

Počasna reka vabi vse, ki se želite sončiti z eno nogo v vodi. Uležite se v napihljiv obroč in se prepustite počasnemu toku reke. Pri tem opazujte dogajanje okoli sebe. | Foto: Počasna reka vabi vse, ki se želite sončiti z eno nogo v vodi. Uležite se v napihljiv obroč in se prepustite počasnemu toku reke. Pri tem opazujte dogajanje okoli sebe.

Poleg vodne zabave vas čakajo vodene aktivnosti ob bazenih, rekreacija na zelenici ali uživanje na ležalnikih v senci velikih dreves. | Foto: Poleg vodne zabave vas čakajo vodene aktivnosti ob bazenih, rekreacija na zelenici ali uživanje na ležalnikih v senci velikih dreves.

Grand Hotel Primus – vaš poletni dom za popolno sprostitev

Zraven Termalnega vodnega parka Terme Ptuj vas čaka superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus, ki je idealno izhodišče za odkrivanje skrivnosti najstarejšega slovenskega mesta, saj le korak od Ptuja ponuja udobje in zabavo za vso družino. | Foto: Zraven Termalnega vodnega parka Terme Ptuj vas čaka superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus, ki je idealno izhodišče za odkrivanje skrivnosti najstarejšega slovenskega mesta, saj le korak od Ptuja ponuja udobje in zabavo za vso družino.

Brezskrbna rezervacija z epidemiološkim jamstvom

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Ti med drugim vsebujejo 100-odstotno brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.


Naročnik oglasne vsebine je SAVA TURIZEM.

Ne spreglejte