Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 4. 2016,
8.40

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Telekom Slovenije Hotel Tisa

Četrtek, 14. 4. 2016, 8.40

6 let, 6 mesecev

Prvomajske počitnice v Hotelu Tisa z do 36 odstotki popusta

Oglasno sporočilo

Foto: Telekom Slovenije

V Hotelu Tisa na Pohorju smo v času prvomajskih počitnic pripravili posebne pakete ugodnosti z do kar 36 odstotki popusta. Doživite Pohorje ter njegove lepote in kulinariko na drugačen način.

Paketi vključujejo: dva, tri, pet ali sedem polpenzionov na osebo, pijačo dobrodošlice, sadje, sladki in slani kotiček, brezplačno uporabo koles, fitnes studia, savne, igrišč ter brezžični dostop do interneta in drugo animacijo iz naše ponudbe. Deležni boste tudi originalne pohorske omlete, ki je leta 1952 nastala v naši hiši, takratnem Poštarskem domu.

Vsi, ki se boste odločili za počitnikovanje v Hotelu Tisa na Pohorju, boste lahko pri obisku kopališča v Hotelu Habakuk pod Pohorjem izkoristili deset odstotkov popusta ali 20 odstotkov popusta v Termah Ptuj. Ponujamo vam tudi ugodno ceno povratne vozovnice za gondolo, in sicer šest evrov na osebo. Za otroke do 5. leta je bivanje brezplačno, za otroke od 5. do 12. leta pa velja polovična cena.

Več o ponudbi si lahko preberete tukaj. 

Kliknite za letak.

Pokličite zdaj in si rezervirajte svoj termin. Rezervacijo izbranega paketa lahko opravite na tel. št.: 02 603 61 00 ali na e-naslovu: hotel.tisa@telekom.si.

Ne spreglejte