Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 4. 2023,
12.31

Osveženo pred

1 leto

Oglasno sporočilo

Natisni članek

LAYON spanje počitnice potovanje PR članek

Sreda, 19. 4. 2023, 12.31

1 leto

Z LAYON blazino prespal na vrhu Triglava

Potovalna revolucija: vzglavnik, v katerem se skriva … #VIDEO

Oglasno sporočilo

Bižajo se prazniki in počitnice, zato zagotovo že razmišljate, kam boste pobegnili v pomladnem in poletnem času. Za nekatere bo to pobeg v naravo, v hribe, za druge bo morje. Pot do tja zna bit dolga in naporna, da pa vam malo olajšamo potovanje, vam v nadaljevanju predstavljamo fenomenalen slovenski priročen potovalni produkt LAYON dva v enem, ki bo za udoben počitek poskrbel na vlaku, letalu, letališču, plaži in v šotoru, skratka, kjerkoli boste. 

image-how-to-use (1) | Foto: Layon Foto: Layon

LAYON 2v1 je priročna, minimalistična potovalna blazina, ki je lahko vzglavnik ali pa ležišče. Pred tabo je nekaj dolgih ur leta in v tem času boš zagotovo vsaj malo zadremal ali pa kar zaspal. Za udoben počitek si lahko okoli vratu namestiš vzglavnik LAYON, ki ti bo zagotovil udobje in kakovost, predvsem pa te po koncu leta ne bo bolel vrat.

layon-napihljiva-blazina | Foto: Layon Foto: Layon

Prenočeval boš v šotoru, čez dan pa poležaval na plaži. Dobra novica je, da ti zato ni treba s seboj nositi težke blazine, ki bi zavzela še veliko prostora. Blazina je že pri tebi, in to v vzglavniku, ki si ga imel malo prej okoli vratu. Odpreš zadrgo na zadnjem delu vzglavnika, ven potegneš blazino in se lotiš napihovanja. Ne ustraši se, ne bodo ti odpovedala pljuča. Blazino LAYON je zaradi natančno izdelane aerodinamične oblike mogoče zelo preprosto in hitro napihniti ter tudi izprazniti. To storiš brez napora, in sicer s 5–9 vpihi in brez uporabe tlačilke. Podrobnejši postopek si lahko ogledaš v spodnjem videoposnetku.

PRAKTIČNO IN PRIROČNO – OD VZGLAVNIKA DO BLAZINE

In blazina je pripravljena. V takšnem stanju, kot je zdaj, jo lahko uporabiš za spanje v šotoru ali pa za poležavanje na plaži. Je tudi brez dodatnih ventilov, ki bi lahko povzročili uhajanje zraka, zato bo zjutraj v istem stanju, kot je bila zvečer. Če se mimogrede premisliš in si zaželiš v trenutku zamenjati lokacijo z blazino LAYON, to ne bo težava. Izprazniš jo lahko le v treh sekundah ter jo zložiš v majhen priročen vzglavnik.

2 v 1 potovalna blazina je praktično in priročno darilo za vsakega popotnika.

LAYON PO SVETU

Fotogalerija
1 / 14

Z LAYON blazino prespal na vrhu Triglava

Zagotovite si svojo blazino s 15% popustom in brezplačno poštnino s kuponom 15NALAYONAkcija traja do 15.5.2023. Dostava v enem do dveh dneh po vsej Sloveniji.

2v1-blazina-in-potovalni-vzglavnik (1) | Foto:

Če potrebujete potovalno blazino, takoj pokličite na 051 381 307!

Naročnik oglasnega sporočila je LAYON. 

Ne spreglejte