Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 6. 2021,
7.15

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

razvajanje terme wellness Sava turizem Terme Ptuj PR članek

Petek, 25. 6. 2021, 7.15

2 leti, 10 mesecev

Grand Hotel Primus v Termah Ptuj

Popolna sprostitev na Ptuju

Oglasno sporočilo

Sava hotels | Foto:

Sanjate o tem, da bi se zbudili s pogledom na najstarejše slovensko mesto? Da bi ob zdravem zajtrku delali načrte za sproščujoč počitniški dan, ki se začne s kopanjem v termalni vodi in vzkliki navdušenja na največjem sistemu toboganov v Sloveniji? Da bi dan nadaljevali z masažo v wellness raju, končali pa z okusno večerjo ob kapljici najboljšega štajerskega vina? Dobrodošli v Grand Hotel Primus v Termah Ptuj, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts!

Superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus leži ob golf igrišču, le lučaj od Ptuja! | Foto: Superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus leži ob golf igrišču, le lučaj od Ptuja!

Na umirjenem hotelskem kopališču Vespasianus se prepustite objemu ptujske termalne vode. | Foto: Na umirjenem hotelskem kopališču Vespasianus se prepustite objemu ptujske termalne vode.

V Medico-wellness centru Valens Augusta vas čakajo wellness posebnosti Rima, Orienta, Japonske in Tajske. Privoščite si sproščujočo masažo z vinskim oljem, čisto pravo vinsko kopel ali popolno ritualsko razvajanje v eni od tematskih wellness suit. | Foto: V Medico-wellness centru Valens Augusta vas čakajo wellness posebnosti Rima, Orienta, Japonske in Tajske. Privoščite si sproščujočo masažo z vinskim oljem, čisto pravo vinsko kopel ali popolno ritualsko razvajanje v eni od tematskih wellness suit.

Bogato ponudbo klasičnega wellnessa so v Termah Ptuj nadgradili tudi z najnovejšimi metodami pomlajevanja in lep videz, ki jih spremljajo odlični rezultati v kratkem času. | Foto: Bogato ponudbo klasičnega wellnessa so v Termah Ptuj nadgradili tudi z najnovejšimi metodami pomlajevanja in lep videz, ki jih spremljajo odlični rezultati v kratkem času.

V hotelski restavraciji vas pričaka program "Bodimo fit" z nasveti nutricionistke, po katerih si lahko sami sestavite zdrav obrok. | Foto: V hotelski restavraciji vas pričaka program "Bodimo fit" z nasveti nutricionistke, po katerih si lahko sami sestavite zdrav obrok.

Zraven Grand Hotela Primus vse navdušence nad vodnimi vragolijami čaka Termalni park Terme Ptuj s sistemom toboganov, valovnim bazenom, počasno reko in olimpijskim bazenom. | Foto: Zraven Grand Hotela Primus vse navdušence nad vodnimi vragolijami čaka Termalni park Terme Ptuj s sistemom toboganov, valovnim bazenom, počasno reko in olimpijskim bazenom.

Brezskrbna rezervacija z epidemiološkim jamstvom

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts  uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Ti med drugim vsebujejo 100-odstotno brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.


Naročnik oglasne vsebine je SAVA HOTELS & RESORTS.

Ne spreglejte