Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
8. 7. 2020,
15.36

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,11

20

Natisni članek

zabava Hrvaška Pag plaža Zrće Zrče

Sreda, 8. 7. 2020, 15.36

3 leta, 9 mesecev

Poglejte, kako v obdobju koronavirusa žurajo na plaži Zrće #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,11

20

Čeprav so na plaži Zrće na otoku Pag odpovedali poletne festivale, na katerih se zabavajo mladi iz vse Evrope, bari ob morju ne samevajo. Po objavah na družbenih omrežjih je mogoče videti, da je na plaži vse prej kot mirno. 

Na Hrvaškem v zadnjih tednih znova narašča število okuženih z novim koronavirusom. V zadnjih 24 urah so okužbo potrdili pri 53, pretekli teden pa celo pri 96 ljudeh. Slovenija je zato Hrvaško zaradi številnih novih primerov uvrstila na rumeni seznam, kar pomeni, da je potovanje v to državo odsvetovano. 

Vabilo na zabavo na ladji. Objavila ga je češka agencija, ki je specializirana za potovanja na plažo Zrće. | Foto: Vabilo na zabavo na ladji. Objavila ga je češka agencija, ki je specializirana za potovanja na plažo Zrće. Žarišča tudi nočni klubi v Zagrebu

Žarišča okužb, od koder se je virus razširil med mladimi v glavnem mestu, so bili tudi zagrebški nočni klubi, ki so tudi v obdobju širjenja novega koronavirusa normalno obratovali.

Da se to ne bi ponovilo, lokalne oblasti v Novalji na otoku Pag niso izdale dovoljenja za festival, ki so ga na plaži Zrće načrtovali za letošnjo sezono.

A objave z družbenega omrežja Instagram kažejo, da se mladi iz različnih evropskih držav kljub temu zabavajo v lokalih ob morju. O zabavah in neupoštevanju fizične distance se je danes prvi razpisal hrvaški portal Index.hr.

Zabave so si želeli tudi Slovenci

Med tistimi, ki so pokupili veliko število kart za prireditve v Zrćah, ki so bile pozneje odpovedane, so bili tudi Slovenci. Zabave, na katerih imajo ljudje tesne stike, pa so bile tudi očitek sosednji državi, da ne stori dovolj za to, da bi preprečila širjenje okužb. 

Zrće
Trendi Preobrat: razvpita žurerska plaža ne bo odprla svojih vrat #video
klub festival občinstvo
Trendi Na hrvaški obali se ne predajo, v Biogradu prirejajo "koncert sezone" #video

 

 

Ne spreglejte