Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 8. 2016,
13.18

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Pivovarna Union

Foto: Thinkstock

Natisni članek

advertorial Union Pivovarna Union

Petek, 5. 8. 2016, 13.18

2 meseca, 1 teden

Izziv tega poletja: 5 nepozabnih dni samo za prijatelje

Vsebino omogoča Pivovarna Union

Foto: Thinkstock

Brez prijateljev bi bilo naše življenje prazno in dolgočasno! Ker je poletje čas zabave in druženja, smo našli pet idej, česa s svojo najljubšo družbo to poletje ne gre zamuditi.

"Vsaka dobra stvar je še boljša, če jo lahko deliš s prijateljem." (Pam Brown)

Kako si prirediti popolno poletje v popolni družbi?

Za lepe poletne spomine v resnici ne potrebujemo veliko, potrebujemo pa svoje prijatelje, ki nas sprostijo in v družbi katerih smo lahko mi zares – mi. Zato ne glede na to, kako zasedeni smo z vsakodnevnimi obveznostmi, vedno si vzemimo nekaj kakovostnega časa samo zanje.

Z nami delite svoje najlepše polete utrinke!

Sodelujte v fotonatečaju Živjo, poletje! Najbolj vroče, sproščene in poletne fotografije nagradimo! Fotografije, ki smo jih že prejeli, si lahko ogledate tukaj.

5 "obveznih" poletnih doživetij za vse prave prijatelje

Kako se torej lotiti našega "izziva"? Zelo preprosto: v poletnih mesecih si rezervirajte nekaj dni, ki jih boste namenili zgolj sebi in svojim prijateljem. Izziv bo končan, ko boste "izpolnili" vseh pet spodnjih nalog. Seveda je pet dni zgolj minimum, naj jih bo čim več!

#1 Klepet na najljubši terasi v mestu

Se strinjate, da je nekaj najbolj prijetnega poletni utrip mesta, ko se sončen in vroč dan preveša v prijeten in topel večer? Takrat potrebujemo le še družbo prijateljev, osvežilno pijačo in pozitivno vzdušje. Če boste poskrbeli za to, se vam obeta nepozaben večer, ki se ga boste z veseljem spominjali še dolgo. Zato si takšen večer letos poleti privoščite čim večkrat! Naš namig? Obiščite najbolj priljubljeno teraso v prestolnici, Pivnico Union, ki s svojim prijetnim ambientom in odlično ponudbo v trenutku pričara domače in sproščeno vzdušje.

Začutite poletni utrip mesta! Kje? Obiščite najbolj priljubljeno teraso v prestolnici! | Foto: Začutite poletni utrip mesta! Kje? Obiščite najbolj priljubljeno teraso v prestolnici!

#2 Piknik, kjer sodelujete vsi

Le kdo ne obožuje poletnih piknikov! Poletje je pravi sinonim zanje, zato je zadnji čas, da se s prijatelji zberete in organizirate pojedino na prostem, naj bo to na domačem vrtu, v mestnem parku ali v neokrnjeni naravi. Da se boste zares povezali, si razdelite naloge, naj vsak prispeva nekaj. Ne pozabite na dobro hrano, osvežilno pijačo in družabne igre, ki vas bodo dodatno nasmejale.

#3 Malce zdravega tekmovalnega duha ne škodi

Seveda imamo radi svoje prijatelje, a ko se lotimo tekmovanja v športu, damo nežna čustva na stran in takrat gre zares! No, malce pretiravamo, ampak nekaj tekmovalnosti ne bo škodilo, temveč nas na koncu športnega dneva zgolj še bolj povezalo. Zato organizirajte turnir v skupinskem športu, naj bo to odbojka, košarka, minigolf … karkoli pač radi počnete. Zabava zagotovljena!

#4 Ste za "pool party"?

Poznate ta občutek, ko samo zagledate bazen in se v trenutku vrnete v svoja otroška leta? Ker so ravno v otroštvu prijatlejstva najbolj iskrena, se s svojimi zdaj že odraslimi prijatelji odpravite na bazen, za dan izklopite odrasle skrbi in se prepustite mladostniški norosti. Seveda ni treba pretiravati, vseeno bodite obzirni do preostalih kopalcev, a prepričani smo, da boste našli dobro mero med zabavo in omiko, na koncu pa sklenili, da je za vami zares poseben dan.

Privoščite si popoln odklop v družbi prijateljev! | Foto: Thinkstock Privoščite si popoln odklop v družbi prijateljev! Foto: Thinkstock

#5 Kdo si upa največ?

Pravzaprav ne vemo, kdo so naši pravi prijatelji, dokler z njimi ne izkusimo tudi kakšne težje preizkušnje. Preverite, iz kakšnega testa ste, ko se skupaj znajdete v "stiski". Se sliši nevarno? Ne skrbite, predlagamo le, da skupaj preizkusite, do kam seže vaš pogum, in preverite, ali se znate med sabo spodbujati kot pravi prijatelji. Zato rezervirajte dan za adrenalinsko preizkušnjo. Odpravite se na bungee jumping, zip-line, dirkališče … in si privoščite nepozabno doživetje.

Kaj ne sme manjkati na nobenem prijateljskem druženju?

Z nami delite svoje najljubše poletne spomine! | Foto: Thinkstock Z nami delite svoje najljubše poletne spomine! Foto: Thinkstock Poletje ima dve nepogrešljivi spremljevalki: osvežilno pijačo ter nepozabne fotografije. Tako kot ste izbirčni pri prijateljih, saj želite le tiste najbolj iskrene in prijazne, bodite izbirčni tudi pri izbiri pijače, ki si jo delite z njimi. Preverite ponudbo Pivovarne Union, ki preprosto nikoli ne razočara in vedno doda piko na i vsakemu druženju.

Za to, da ne boste pozabili na ustvarjanje nepozabnih fotografij, pa smo tudi že poskrbeli. Sodelujte v našem fotonatečaju Živjo, poletje!

 

Fotonatečaj Živjo, poletje je tu! Sodelujte in z nami delite najljubše poletne utrinke!

Seveda, tudi selfieji so več kot zaželeni! | Foto: Thinkstock Seveda, tudi selfieji so več kot zaželeni! Foto: Thinkstock

Sodelovanje v natečaju Živjo, poletje je pravzaprav eno najbolj zabavnih načinov deljenja poletnih spominov ta trenutek! Pravila so zelo preprosta:

  • Prepustite se poletnim dogodivščinam in najlepše dneve v letu zajemite s polno žlico.
  • Poletne trenutke, ki vas očarajo in začarajo, obvezno dokumentirajte s fotografijo.
  • Pošljite nam fotografijo svojih najlepših poletnih spominov in jo delite s preostalimi poletnimi navdušenci. 
Ne spreglejte