Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 7. 2012,
7.48

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 6. 7. 2012, 7.48

6 let, 6 mesecev

Paradise Hotel našel svoje stanovalce

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Strateški resničnostni šov, ki ga bo jeseni predvajala Planet TV, je izbral prvih enajst tekmovalcev, ki bodo odpotovali v Kostariko.

V Ljubljani so se končali še zadnji krogi kastingov za Paradise Hotel, prvi slovenski resničnostni šov, ki bo posnet v tujini. Napovedi idiličnega okolja in luksuza niso bile pretirane, saj bo prvih enajst tekmovalcev odpotovalo v Kostariko, kjer jih bodo pričakale sobe, vredne petih zvezdic. Za njihovo udobje bodo namreč skrbele sobarice, med drugim pa bodo lahko uživali tudi v bazenu, medtem ko jim bodo hrano pripravljali profesionalni kuharji. A vse seveda pod budnim očesom kamere …

Preizkušnja značajev Da bi tekmovalci čim dlje uživali v raju, bodo morali dobro spoznati svoje sostanovalce, sklepati zavezništva in v boju za 50 tisoč evrov vredno nagrado morda tudi izdati zaupanje. Paradise Hotel je prava preizkušnja značajev in razburljiva televizijska izkušnja, v kateri je edino pravilo to, da pravil ni. Glavna naloga vsakega tekmovalca je to, da na koncu tedna, ob izločevanjih, ne ostane sam.

"Resničnostna žajfnica" z Majo Martino Merljak Enajst izbrancev bo v Kostariko odpotovalo že ta mesec, pridružila pa se jim bo tudi voditeljica Maja Martina Merljak, ki se izziva že veseli. "Kdo si ne bi želel za dva meseca na idilično lokacijo," je povedala, čeprav se tudi sama zaveda, da kljub bivanju v luksuznem okolju dela ne bo manjkalo. Maja bo tekmovalce namreč dnevno obveščala o nalogah ter vodila izločevanja. Gledalci bodo dogajanje v "resničnostni žajfnici" preverili septembra, ko bo oddaja na sporedu Planet TV.

Dober posel še vabi podjetnike Čeprav je Paradise Hotel že izbral svoje stanovalce, pa se lahko še vedno prijavite v podjetniški resničnostni šov Dober posel. Licenčna oddaja, ki se v izvirniku imenuje Dragons' Den, daje priložnost podjetnikom oziroma tistim, ki bi to radi postali. Vsi, ki menijo, da imajo pravo idejo, se lahko potegujejo za priložnost predstavitve svojega poslovnega načrta pred morebitnimi vlagatelji, ki bi lahko njihovemu poslu namenili odločilna finančna sredstva. Oddaja Dober posel tako ponuja priložnost, ki pa jo morajo sodelujoči čim bolje izkoristiti sami.

Ne spreglejte