Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 2. 2013,
12.27

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

valentinovo romantika

Ponedeljek, 11. 2. 2013, 12.27

8 let

Kam za valentinovo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Dan zaljubljencev slovi kot najbolj pocukran dan v letu. Če niste nad njim navdušeni, zlasti nad tisto drago potrošniško platjo, lahko svoji izbranki vseeno pričarate več kot še en dan zaljubljencev.

Mnogi valentinovo opevajo kot le še en praznik, ki je prišel k nam čez lužo in nam prazni denarnice, a po drugi strani smo prav vsi zadovoljni, ko se izbranec ali simpatija spomni na nas na dan zaljubljencev. Da nas letošnji ne bi preveč udaril po denarnici, smo pripravili nekaj nasvetov, ki bodo v duhu časa pričarali prav tako spogledljivo valentinovo.

Oblecite se in na sneg po romantične trenutke Zasanjane in otroško nagajive snežinke so lahko dober uvod v zanimivo, predvsem pa nič kaj cenovno vrtoglavo valentinovo. Odpravite se lahko na sosednji hrib in se med plesom snežink podate izdelat sneženega moža. Od doma ne pozabite vzeti vseh pripomočkov za izdelavo snežaka, predvsem pa na toplo obleko, termovko s toplim čajem, za sladko malico pa tablico čokolade. Oblikovanje snežaka se morda spremeni v kepaško tekmovanje in veselo "ribanje" nasprotnika.

Ples na drsalkah Na sneženo valentinovo lahko poseben večer pričarate tudi na bližnjem sankališču, ki organizira nočno sankanje. Kaj je lahko še bolj romantičnega kot sankanje med snežinkami? Prav tako romantična možnost je drsanje. Ples na drsalkah z roko v roki ob soju luči vaju lahko popelje v stare spomine, ko ste se komaj spoznali.

Klišejsko večerjo spremenite v kuharsko mojstrovino Obisk kina sicer velja za klišejsko izbiro na Valentinov večer, a ga lahko obogatite s sprehodom in toplim čajem. Malce "zlajnano" se sliši tudi večerja v soju sveč v kakšni restavraciji – a večerja, ki jo boste pripravili sami, bo ustvarila pravi učinek. Na tokratno valentinovo naj zadiši kar iz vaše kuhinje, izberite slasten recept, ki bo ustrezen vašim kuharskim sposobnostim, in presenetite svojega valentina na malce drugačen, a kreativen način.

Ne spreglejte