Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 6. 2015,
16.42

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

romantika oddih Dolenjske Toplice wellness razvajanje advertorial nagradna igra

Ponedeljek, 15. 6. 2015, 16.42

2 meseca

Iščete romantiko z veliko začetnico? V Sloveniji se skriva pravi raj za vse pare.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ne vam treba stopiti na letalo, če iščete romantični oddih v dvoje. Ob robu Kočevskega gozda se skriva popoln kotiček za vse pare.

Vsakdanji stres in hitenje nas pogosto odvrnejo od lepega in vse prevečkrat pozabimo na prosti čas in na kakovostne trenutke v dvoje.

Prav zato smo za vas pripravili popoln načrt za romantičen konec tedna, s katerega se bosta vrnila popolnoma spočita in razigrana.

Nedaleč stran od mesta, ob robu Kočevskega gozda, nad termalnimi vrelci, namreč ležijo Terme Dolenjske Toplice, kjer boste v njihovem najnovejšem hotelu Balnea našli svoj raj na Zemlji.

Razvajanje od glave do pet

V edinstvenem, modernem in udobnem hotelu Balnea so pomislili prav na vsakega gosta. Še posebej so se potrudili za udobje številnih parov, ki prav pri njih iščejo najboljše pribežališče.

Počutila se bo kot prava princesa

Romantične suite, poimenovane po predstavnikih rodbine Auerspergov, ponujajo popoln intimni prostor za razvajanje v dvoje – ob kaminu, v sobni termalni kopeli ali na velikem balkonu, s katerega se pogled odpira na zdraviliški park.

Kraljevski pa bodo tudi vajini obroki, skrbno pripravljene večerje, ki jih pred vašimi očmi skuhajo največji kuharski mojstri, vam bodo lahko postregli tudi zunaj na terasi, ob soju sveč in ob prijetni klavirski glasbi.

V hipu boste prebudili vse svoje čute

Pravi objem vsem vašim čutom pa bo obisk v Wellness centru Balnea, kjer boste lahko izbirali med različnimi storitvami, ki so namenjene prav razvajanju v dvoje. Od romantičnih kopeli, masaž do savn.

V prečudovitem oblikovalsko dovršenem ambientu boste lahko dokončno izdihnili vse svoje skrbi in se napolnili z novo, pomirjujočo energijo.

Napolnite baterije tudi v naravi

Najprej z ležanjem na ležalnikih, potem pa še na daljšem sprehodu po sosednih gričih. Okolica Dolenjskih Toplic ponuja veliko možnosti za raziskovanje – od pragozda, ki leži le nekaj minut vožnje stran, do Hudičevega turna, ki je dobil svoje ime zaradi radoživih zabav, ki jih je pred 300 leti tu prirejala grajska gospoda.

Nagradna igra: Podarjamo vikend paket za dve osebi v Hotelu Balnea **** Superior

Nagradna igra je končana.

Nagrajenec je Drago Zevnik

Čestitamo!

*Med prispelimi glasovnicami bomo izžrebali 3 nagrajence: 1. nagrajenca 15. junija, 2. nagrajenca 22. junija in 3. nagrajenca 2. julija 2015 . Upoštevali bomo glasovnice, ki bodo pravilno in v celoti izpolnjene. Ime nagrajenca bo objavljeno na spletni strani Term Krka. Z oddajo glasovnice dovoljujete, da vas Terme Krka na navedene naslove obveščajo o aktualni ponudbi in novostih Term Krka.

Ne spreglejte