Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 9. 2016,
7.51

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mountvacation

Natisni članek

advertorial počitnice nagradna igra smučanje Mountvacation zimska rekreacija

Ponedeljek, 19. 9. 2016, 7.51

2 meseca, 1 teden

Francoski raj za smučarje? S pancerji iz apartmaja takoj na progo.

Vsebino omogoča Mountvacation

Francija je sinonim za popolno smučarsko pustolovščino. Družinsko smučišče Puy Saint Vincent pa predstavlja vrhunec smučarske izkušnje – vrhunska smučarija in sodobna namestitev ob smučarskih progah. Si lahko zamislite boljši zimski scenarij?

Družinsko smučarsko središče v osrčju francoskih Alp ponuja raznoliko in sodobno zimsko doživetje po vzoru največjih smučišč v Franciji. Ugodna lega pa zagotavlja sneg tudi v najbolj zgodnjih ali pomladnih mesecih.

75 kilometrov čiste fantazije

Najdaljša smučarska proga meri 7 kilometrov - čisti užitek na pršiču! | Foto: Najdaljša smučarska proga meri 7 kilometrov - čisti užitek na pršiču!

Smučišče ponuja 75 kilometrov raznolikih prog, ki so primerne tako za začetnike kot za bolj zahtevne smučarje. Smučišča se nahajajo med 1400 in 2750 metri nadmorske višine, kar zagotavlja popolno doživetje, tudi zahvaljujoč udobnih apartmajskih kompleksov, ki se večinoma nahajajo tik ob smučišču.

V Puyu boste lahko občutili pravo alpsko vzdušje, majhna vasica v osrčju francoskega hribovja pa je prava kombinacija popolne sprostitve in smučarske ekstaze. Romantika, mir in uživancija z veliko začetnico.

To je smučišče za vse tiste, ki uživajo v smučanju daleč stran od glasnega in mondenega vrveža, in za vse, ki bi se radi za nekaj dni umaknili in preprosto samo uživali v neokrnjeni naravi in v udobju priljubljenega francoskega smučišča.

Tudi za najmlajše je poskrbljeno, otroci do 6. leta starosti pa lahko smučajo brezplačno. | Foto: Tudi za najmlajše je poskrbljeno, otroci do 6. leta starosti pa lahko smučajo brezplačno.

V Puyu so poskrbeli tako za vse adrenalinske navdušence, ki se radi preizkušajo na progah zunaj smučišča, svojo zabavo pa bodo našli tudi najmlajši, za katere organizirajo tudi otroške šole in vrtce.

Več kot samo smučanje

Ne samo alpsko smušanje, v Puyu so vam pripravili še veliko več zabave, tudi vođžnjo s haskiji. | Foto: Ne samo alpsko smušanje, v Puyu so vam pripravili še veliko več zabave, tudi vođžnjo s haskiji. Poleg odlične smučarske izkušnje boste lahko v Puyu doživeli še mnogo več. Preizkusili se boste lahko v snežnem parku, doživeli čarobnost na saneh z vlečnimi psi ali  naredili kakšno pirueto na drsališču. Smučarsko središče ponuja tudi raznolike proge za tek na smučeh.

 

Utrujene mišice od dnevnega vijuganja po belih strminah pa boste lahko v večernih urah spočili v termah, skoraj vsak hotel ponuja svoj bazen.

 

Pravi smučarski užitek, tudi za bordarje! | Foto: Pravi smučarski užitek, tudi za bordarje!

Izkoristite popust in rezervirajte še danes

Bi radi doživeli pristnost francoskih Alp in se to zimo končno res nasmučali? Izkoristite ugodno ponudbo, ki jo je za vas pripravil Mountvacation, največji ponudnik smučarskih aranžmajev in izberite med 20 apartmaji ter rezervirajte svoje zimske počitnice še danes.

 | Foto:


Komu gre razvajanje v Termah Dobrna?

Nagradna igra je končana. Srečnež, ki bo lahko koristil razvajanje v Termah Dobrna za dve osebi je Andrej Pertinac.

Čestitamo!

 

Ne spreglejte