Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 3. 2017,
9.44

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča banka SKB

Foto: Thinkstock

Video: YouTube

Natisni članek

Banka SKB advertorial gotovinski kredit potovanja

Sreda, 15. 3. 2017, 9.44

2 meseca

Doživetja, ki si jih morate privoščiti vsaj enkrat v življenju

Vsebino omogoča banka SKB

Foto: Thinkstock

Video: YouTube

Življenje je nekaj najlepšega, kar imamo, zato je za najosupljivejša doživetja treba izkoristiti vsako priložnost, ki se nam ponudi. Izkušnje nas bogatijo. Kateri cilji, doživetja ali sanje pa so na vašem spisku želja?

ženska obala želje morje poletje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Če si ne postavite pravih osebnih ciljev in načrtov, se lahko zgodi, da vas hitro posrka v vrtinec vsakodnevnih obveznosti. Se vam je že kdaj zdelo, da dnevi kar polzijo mimo vas brez oprijemljivega doživetja, ki bi vas napolnilo z novo energijo?

Kaj pa bi vi dali na svoj seznam želja?

Naredite si seznam želja, ki bi jih v življenju radi preizkusili. To vam bo vzelo pol ure, dobili boste pa jasen vpogled v svojo prihodnost. Tisti, ki že imate seznam želja, ga lahko spet pregledate in po potrebi popravite. Med ustvarjanjem svojega seznama želja odgovorite na nekaj preprostih vprašanj:

  • Kaj bi vas res zabavalo preizkusiti v življenju?
  • Kaj bi naredili, če bi imeli neomejene količine denarja in časa?
  • Katere dežele in kraje si želite enkrat v življenju obiskati?
  • Kakšne so vaše želje, cilji, sanje?
  • Si želite doživeti nek poseben trenutek kjerkoli na svetu?
  • Se želite naučiti novih veščin?
  • Kaj bi radi počeli z osebami, ki jih imate radi?

Pri uresničevanju svojih največjih želja vam lahko zelo pomaga ugoden gotovinski kredit pri banki SKB.

Bistvo pri sestavljanju različnih seznamov želja je, da čim bolj polno užijemo življenje in izkoristimo res vsak trenutek. Gre za opomnik, kaj vse bi radi počeli. Namesto da se razdajamo različnim odvečnim aktivnostim, se lažje usmerimo v stvari, ki so nam res pomembne.

Gotovo se bo na seznamu našlo ogromno stvari, ki jih v življenju praviloma še niste doživeli. Tudi če jih je sto, glavno je, da se ne omejujete. V razmislek ponujamo naš izbor, ki bo mogoče navdušil tudi vas.

TOP 5 idej za najbolj nora doživetja

  • Plovba okoli sveta

Potovanja so vedno na vrhu podobnih seznamov želja, saj med potovanjem razširimo svoja obzorja, kar je nekaj najlepšega, kar se nam lahko zgodi v življenju. Če pa se boste na pot okrog sveta odpravili kar z ladjo, boste gotovo doživeli toliko lepega, da vas bo izkušnja obogatila za vse življenje. Zakaj ne bi okusili doživetja, ki so največje raziskovalce gnala v svet? Za takšen podvig si rezervirajte približno leto dni, ki ga boste preživeli v večinoma neudobnih razmerah, vendar z razgledi, ki vam jih bodo zavidali prav vsi.

jadranje jadrnica morje plovba poletje prijatelji zabava | Foto:

  • Sprehod po Kitajskem zidu

Stoletja po tem, ko je bil zgrajen Kitajski zid, se lahko podate na nepozabno romanje po mogočni utrdbi, dolgi 21 tisoč kilometrov. Že na desetdnevnem pohodu po zidu in okoliških vaseh, ki ga lahko začnete in končate v Pekingu, boste v vsej njegovi veličini začutili utrip življenja te najpriljubljenejše kitajske znamenitosti, ki je vpisana tudi na seznam sedmih največjih čudes sveta.

  • Skok z bungeejem z višine 321 metrov v Koloradu         

Skok z elastično vrvjo oziroma "bungee jumping" je atrakcija, ki redkokoga pusti ravnodušnega. Ali ste popolnoma za ali pa bi raje sedeli na varnem in le od daleč opazovali adrenalinske navdušence, ki skačejo z mosta. Eden takšnih mostov je najvišji viseči most na svetu – most Royal Gorge nad reko Arkansas zahodno od mesta Canyon v Koloradu. To je z 321 metri najvišja točka, s katere je mogoče skočiti z elastično vrvjo. Za primerjavo: Solkanski most je visok 55 metrov. Bi skočili?

  • Podvodni golf

Potem ko je od prvega turnirja v podvodnem golfu na Kitajskem minilo šele deset let, pa ta šport dobiva nove in nove privržence. V vodi sodniki ne štejejo števila udarcev. Zmaga tisti, ki prvi privede žogico do luknje. Če obožujete vodo in ste strasten golfist, zakaj ne bi združili dveh svojih ljubezni v eno nepozabno dogodivščino? Na primer na Barbadosu, v Dubaju, na Kitajskem ali v Rdečem morju.

  • Japonske češnje v cvetju

Seveda lahko na seznam uvrstite tudi kaj manj adrenalinskega, na primer uživanje v podobah, ki jih v japonskih vrtovih naslikajo cvetoče češnje. Spomladi se Japonska obarva v nežno rožnato barvo. Najlepše lokacije, kjer lahko uživamo v prelepih spomladanskih podobah, so vrtovi Kiyomizu-tera v Kjotu, park Ueno v Tokiu, vrtovi gradov v Osaki ali grad Himeji.

tokio češnje cvetje park japonska | Foto:

 

Kako si privoščiti toliko adrenalina?

ženska obala želje morje poletje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Brez skrbi, tudi vi si lahko privoščite takšna nora doživetja. Izberite svojo najljubšo dogodivščino, ki jo boste lahko uresničili s pomočjo banke SKB, kjer so pripravili izredno ugoden pomladanski gotovinski kredit z odlično obrestno mero. Pri njih pa lahko preprosto uredite tudi turistično zavarovanje v tujini.

Akcijski pomladanski kredit, ki traja do 31. 5. 2017 pa poleg konkurenčnih fiksnih ali spremenljivih obrestnih mer ponuja tudi znižane stroške odobritve kredita.

Preverite informativni izračun že danes in si uresničite svoje največje želje. Gotovinski kredit je nedvomno najlažja pot do denarja za vaša doživetja.

 

Še niste stranka banke SKB?

Pohitite, za vse nove stranke so to pomlad pripravili posebne ugodnosti, s katerimi lahko dodatno prihranite:

  • 50-odstotni popust na pristopnino za SPLET KOMPLET (spletna banka SKB NET in telefonsko bančništvo SKB TEL),
  • 50-odstotni popust na stroške članarine za VISA ali Zlato VISA kartico za šest mesecev,
  • 50-odstotni popust na stroške članarine za Mastercard ali Zlato Mastercard kartico za šest mesecev.

Pridružite se banki SKB ter izberite in si sestavite pravi bančni paket zase. Paketi SKB so edinstveni, saj jih sestavite sami.

Ne prodajajo vam produktov, ki jih ne potrebujete, ampak vam svetujejo, kateri so najprimernejši glede na vaš življenjski slog in finančne navade. Preverite vse ugodnosti TUKAJ in postanite ena izmed številnih zadovoljnih stranka banke SKB. Ponudba velja do 31. 5. 2017.

Preberite še:

Koliko stane kvadratni meter na Obali in v Celju?

Najbolj romantične destinacije te pomladi

Ne spreglejte