Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 10. 2019,
14.33

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Terme Čatež kopališče počitnice

Petek, 25. 10. 2019, 14.33

4 leta, 6 mesecev

Dobrodošli v prenovljeni zimski Termalni rivieri

Oglasno sporočilo

Poletje je (bilo) dolgo … A zdaj prihaja čas čajev, jutranjih ovijanj v šale, meglic in sivine … Zato ne pozabite nase! Za konec tedna, za prihajajoče krompirjeve počitnice ali le za kakšno popoldne.

Terme Čatež | Foto:

Naši gosti se lahko odslej razvajajo v prenovljeni zimski TERMALNI RIVIERI Term Čatež. Pred krompirjevimi počitnicami smo prenovili vhod, sprejemno recepcijo in garderobe; pri slednjem smo prav posebej družinam namenili večje, funkcionalne družinske kabine, ki so v neposredni bližini fenov in previjalne mize. Poskrbeli smo tudi za ustrezne garderobe in sanitarije za invalide.

Terme Čatež | Foto:

Blagodejni vrelci, ki dokazano pozitivno vplivajo na telo in duha, vam bodo povrnili moči in vas okrepili z energijo. Zato zaplavajte v največjem razkošju pokritih bazenov v Sloveniji, ki smo jim v lanskem letu dodal ščepec čarobnega Mediterana in tropskega vzdušja. Prepustite se 2.300 kvadratnim metrom vodnih površin z raznovrstnimi atrakcijami, kjer bodo uživale prav vse generacije.

Dobrodošli v neponovljivi zimski Termalni rivieri – ponovno NAJ KOPALIŠČU 2019 (3. mesto med velikimi termalnimi kopališči)!
Fotogalerija
1 / 7

Naročnik oglasne so Terme Čatež. 

Ne spreglejte