Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 8. 2016,
8.00

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Si.mobil

Foto: Si.mobil

Natisni članek

Aljoša Harlamov knjige branje Si.mobil Plažnice advertorial

Torek, 16. 8. 2016, 8.00

2 meseca

"Da, gospodarica!"

Vsebino omogoča Si.mobil

Foto: Si.mobil

Vsaka "ljubezenska" zgodba je unikatna in prav takšna je tudi zgodba Moje mesto avtorja Aljoše Harlamova. Preberite si najnovejšo Plažnico, ki je tu, da vam popestri poletne ležerne trenutke.

Plažnice so brezplačne kratke zgodbe za preganjanje poletnega dolgčasa izpod prstov priznanih slovenskih avtorjev.

Namenjene so tako tistim, ki jim je v kovčku zmanjkalo prostora za knjigo, kot tistim, ki jim je smisel življenja branje na plaži. Nova Plažnica izide vsak torek, četrtek in soboto v tednu na: plaznice.odljudi.si.

Tisti zvok, ko se kljuka obrne in skriti mehanizem vrat preskoči. To je eden mojih najljubših zvokov. Pomeni ven. Spet poskočim. Veselje. (Aljoša Harlamov, Moje mesto)

 | Foto:  


Aljoša Harlamov

Aljoša Harlamov (1983) je literarni kritik in urednik (revija Mentor, Airbeletrina), esejist in kolumnist. Avtor romana Bildungsroman (Litera, 2009), trenutno piše kriminalko o Francetu Prešernu. Stritarjev nagrajenec za literarno kritiko (2014), pred časom doktoriral na slovenistiki v Ljubljani. Ko ne bere, piše; ko ne piše, bere; ko gleda nogomet, tvita; ko ne gleda nogometa, gleda tv serije, in ko ne dela ne enega ne drugega, ne tretjega ne četrtega, spi. Ali pa visi na internetu.


"Prelistajte" še po preostalih Plažnicah:

Kaj boste brali letošnje poletje?

Ne spreglejte