Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 3. 2017,
14.28

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Sava Turizem

Foto: Sava Turizem in osebni arhiv blogerjev

Video: Sava Turizem

Natisni članek

terme advertorial Sava turizem nagradna igra počitnice

Četrtek, 30. 3. 2017, 14.28

2 meseca, 1 teden

Potegujte se za aktivne počitnice v slogu top slovenskih blogerjev

Vsebino omogoča Sava Turizem

Foto: Sava Turizem in osebni arhiv blogerjev

Video: Sava Turizem

Prvomajske počitnice odpirajo vrata poletju in so kot nalašč za to, da pred poletnimi počitnicami globoko zajamete sapo in se poženete v akcijo. V Termah Ptuj bodo poskrbeli za to, da boste v poletje vstopili dobro pripravljeni!

sava turizem čas za nas blogerji | Foto:

Prvomajske počitnice večinoma preživimo na oddihu. Običajno si takrat vzamemo čas za družino ter skupaj preživljamo aktivne dni v naravi in na svežem zraku. Tek, sprehajanje in kolesarjenje so aktivnosti, ki jih obudimo vsako pomlad. Pa ste pripravljeni aktivirati še katere druge mišice?

Štirje blogerji, ki ustvarjajo čas za nas: #caszanas

sava turizem čas za nas blogerji | Foto:

V Sava Hotels & Resorts so k sodelovanju znova povabili najbolj znane slovenske družinske blogerje s področja zdravja, zdrave prehrane in vzgoje. Avtorji blogov Mamina maza, Ljubki nesmisel, Z ljubeznijo, mama in Mami na off so v okviru projekta #caszanas preizkušali ponudbo Term Ptuj med prvomajskimi počitnicami. Vsak član njihovih mladih družinic je našel nekaj zase.

#caszanas ustvarjajo:

blogerji sava turizem | Foto:

Anja Oman, Mamina maza

Daniela Č. Sluga, Mami na off

Jure Marolt, Ljubki nesmisel

Nina Držaj, Z ljubeznijo, mama

Projekt #caszanas je projekt največje hotelske skupine Sava Hotels & Resorts, katerega namen je s pomočjo najbolj priljubljenih slovenskih družinskih blogerjev izpopolniti ponudbo za družine.

Lepota, šport in družinski čas

Mamice so pred vstopom v poletje preizkusile lepotne tretmaje, ki jih ponujajo v Grand hotelu Primus, očki pa so se na tamkajšnjem golf igrišču lotili učenja golfskih spretnosti. Skupaj so kar se da veliko migali na svežem zraku ter si ogledali najlepše kotičke Ptuja in okolice.

Lepotni tretma, ki bo navdušil številne mamice (VIDEO)

Družinski oddih v Termah Ptuj je odlična priložnost, da si tudi mamice vzamejo čas samo zase in s pomočjo vrhunskih lepotnih tretmajev poskrbijo za svojo postavo. Grand hotel Primus se ponaša s posebno ponudbo tretmajev za oblikovanje postave s poudarkom na edinstveni terapiji Med Contour, ki jo svetovna zdravniška stroka označuje za eno najvarnejših alternativ kirurški liposukciji.

Tako si je Daniela, avtorica bloga Mami na off, privoščila sproščujoč večer, potem ko so se njeni fantje že odpravili spat. Nad lepotnim tretmajem v Grand hotelu Primus je bila navdušena.

Počitnice, ki vam bodo ostale v spominu

V Termah Ptuj bodo v času prvomajskih počitnic naredili vse, da si jih boste zapomnili tako otroci kot tudi starši. Pri njih lahko najprej plavate v topli termalni vodi v hotelskih bazenih, se sproščate v wellnessu ali na lepotnih tretmajih, nato pa se sprehodite po mestnih ulicah in uživate v prelepi okolici najstarejšega slovenskega mesta.

Otroci lahko v tem času uživajo tudi na različnih delavnicah. Športni rekviziti so del njihovega vsakdana, zato jih bodo – in to tiste starorimske – izdelali skupaj z animatorji in jih preizkusili na rimskih igrah pod budnim očesom maskote, vojščaka Primusa. Pripravite se na čisto pravi boj z rimsko čelado, mečem in ščitom!

Prvomajske počitnice priložnost za uvajanje zdravih navad

družinski izlet igrišče  na kolesu sava turizem | Foto: Sava Turizem Foto: Sava Turizem

Med prvomajskimi počitnicami v Sava Hotels & Resorts pripravljajo pestro animacijo za vso družino. Ker so topli dnevi pred vrati, je poudarek programa na gibanju na svežem zraku in odkrivanju okolice.

sava turizem čas za nas blogerji | Foto:

Pripravili so številne aktivnosti, s katerimi se bo vsa družina dobro pripravila na poletje. Otroci se bodo pri njih naučili nekaterih zdravih navad, najmlajše bodo skozi igro navajali na vodo, tiste malo večje učili pravilnega plavanja, vsi pa se bodo izurili v jutranji telovadbi. Seveda ne bodo pozabili raziskati tudi prekrasne okolice Ptuja. Če še ne veste, kaj vse vam ponuja najstarejše slovensko mesto, potem pridite za prvomajske počitnice v Terme Ptuj.

Ptujsko igrišče za golf se razprostira pod ptujskim gradom. Njegova posebnost so številne vodne ovire. Golfisti si boste še zlasti zapomnili 14. luknjo s spektakularnim udarcem na otok. | Foto: Sava Turizem Ptujsko igrišče za golf se razprostira pod ptujskim gradom. Njegova posebnost so številne vodne ovire. Golfisti si boste še zlasti zapomnili 14. luknjo s spektakularnim udarcem na otok. Foto: Sava Turizem

Ste za nekajdnevni družinski oddih?

Sodelujte v nagradni igri Pomladansko družinsko miganje v termah (#caszanas) in osvojite prvomajske družinske počitnice v Sava Hotels & Resort.

Nagrada je tridnevni paket družinskih prvomajskih počitnic 2017: Dve nočitvi za do dve odrasli osebi in do dva otroka (do 12 let v sobi s starši) v termah po izbiri.

Nagrajenec lahko izbira med Termami 3000 – Moravske Toplice (Hotel Ajda), Termami Ptuj (Grand Hotel Primus), Zdraviliščem Radenci (Hotel Radin), Termami Lendava (Hotel Lipa) in Termami Banovci (Hotel Zeleni gaj).*

Nagrajenec mora nagrado izkoristiti v času veljavnosti paketov Prvomajske počitnice 2017.

Ne spreglejte