Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
28. 3. 2010,
21.14

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nedelja, 28. 3. 2010, 21.14

8 let

Poročne pričeske, kot jih imajo zvezde

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Vsako dekle si želi biti na poročni dan pravljično lepo. Del celotnega videza je tudi pričeska. Ponujamo vam nekaj predlogov z rdečih preprog.

Veter v laseh s Kate

Pričeske, ki so bile najpogostejše na letošnjih oskarjih, so urejena neurejenost. Kate Hudson se je s klasično igrivostjo pojavila že na podelitvi zlatih globusov. S pričesko, imenovano veter v laseh, vas ne bo skrbelo, če je še vedno vsak las na svojem mestu, saj v njihovi frfotavosti ne bo opaziti razlike. Tako si boste lahko brezskrbno privoščile poročni ples, in ko boste čez leta pregledovale fotografije in se spominjale najlepšega dne, te pričeske zagotovo ne boste obžalovale.

Čop Carrie Underwood

Bo vaša poroka res divja? Boste plesni parket greli od jutra do večera? Preprost seksi videz bo osupljivo nadgradil poročno obleko. A ne naredite preprostega čopa, naredite si nizkega in ga mehko vrzite na ramo. Čop lahko obogatite s kodri, ki bodo naredili bogatejši videz, lahko pa na elastiko pripnete le kakšno cvetlico. Pevka, ki obvlada kodre in mehke čope, je zagotovo Carrie Underwood, ki je s takšnim videzom navdušila na rdeči preprogi nagrad Country Music.

Rihannin urejeni nered

Tako kot so v modi dodatki v stilu rock'n'rolla, tako je moderna tudi takšna pričeska. Visoka irokeza, ki jo najbolje reklamira Rihanna, je prava izbira za nemirne duše. Rihanna jo je na podelitvi nagrad grammy odlično kombinirala z belo obleko, in če vam je njena podoba blizu, ne odlašajte. Retro videzu se bo odlično podala tudi tančica. S takšno pričesko boste lahko prikrile tudi narastek, še zanimivejša pa bo, če si boste lase namerno pobarvale v različnih odtenkih.

Vrnitev kitk s prijateljico

V modnih revijah ste v zadnjem času lahko zasledile, da se vračajo kitke. In res je tako, super "in" boste, če si boste naredile kitko ali dve. Naj bo pletena nežno, tako, kot je to naredila Jennifer Aniston na oskarjih. Le ne naredite preveč stroge kite, takšne, kot jo ima Julija Timošenko. Kje jo boste naredile, ni pomembno, lahko spredaj, zadaj, pri strani ali pa dve, ki ju zadaj spnete. Tudi simetrija ni pomembna, le vklopite svojo domišljijo in s kitko boste zagotovo kot princeske. Pri spuščenih laseh pa bo težje krotiti tančico.

Frufru, kot to zna le Penelope

Temnolaska, ki odlično nosi svoj frufru in ga kombinira s speto eleganco. Frufru zagotovo ne pristaja vsem oblikam obrazov, zato se ne odločajte zanj v zadnjem trenutku pred poroko, saj lahko svojo odločitev obžalujete. Če pa ga imate, se bo podal k speti figi. V figi je ogromno lasnic, ki dajo pričeski trdnost, zato bo zdržala ves dan. To je odlična izbira, če boste nosile tančico.

Na plažo z Millo

Vam je od nekdaj všeč videz morske deklice ali pa pogrešate čase "flower power"? Poglejte Millo Jovovich, ki je na svoji poroki v spuščenih laseh nosila "hipijevski" trak. Trak bo dodal svežino in lahkotnost. Tudi trakovi so letos zelo "in", zato bo izbira ogromna. Če ne želite biti videti čisto kot hipijevka, se lahko odločite tudi za obroč z veliko rožo ali s tilom. Izbire je ogromno, a le za tiste, ki boste imele sproščeno poroko, saj v takšnem primeru vlečka odpade.

Ne spreglejte