Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 1. 2014,
13.54

Osveženo pred

11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

simpatija privlačnost

Sreda, 15. 1. 2014, 13.54

11 mesecev

Znaki, da ženska moškemu res ni všeč

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ko ženska moškemu ni všeč, ji to zna pokazati, pa ne samo z besedami, ampak tudi dejanji. Če ne veste, kakšni so zavrnitveni signali, vam jih bomo predstavili.

Ni ga v vaši družbi Če je ženska moškemu všeč, bo naredil vse, da je lahko zraven nje, tudi če takrat počne same neumnosti, jo zafrkava ali celo ignorira, ampak je tam in tako ali drugače opozarja nase. Če ga nikoli ni naokoli ali vedno znova najde izgovor, da se izogne srečanju, pa tudi če pristane nanj in se izmuzne čez pet minut, potem mora ženska vedeti, da mu pač "ne dogaja".

Zanimajo ga druge ženske Kadar moški ženski razlaga, kako mu je všeč nova sodelavka, kako lep nasmeh ima in je prijazna, potem pa jo po možnosti še vpraša, ali naj jo povabi ven, lahko izgubi upanje, da jo je opazil. Saj se noben moški včasih ne more zadržati, da ne bi kaj lepega pripomnil o lepotički, ki napoveduje vreme, ampak tega ne pripoveduje ženski, v katero je noro zaljubljen.

Ne pogovarja se z vami Kjerkoli ženska srečuje moškega, naj bo v službi ali v družbi, je znak zanimanja, da se pogovarja z njo ali vsaj poskuša navezati pogovor, če je sramežljiv. Če vas moški, za katerim vzdihujete, komaj pozdravi, kaj šele, da bi z vam spregovoril, mu niste padli v oko. Enako velja za govorico telesa - če se vas ne poskuša dotakniti "po naključju", se ne spogleduje in ostaja brezbrižen, lahko pozabite nanj.

Nikoli nima časa Nekateri moški s težavo rečejo ne in se raje v neskončnost izmikajo z opravičili, da so prezaposleni, da nimajo časa, da imajo druge obveznosti ... Če vama v enem tednu ne uspe niti ena kratka kava, vas očitno ne pogreša dovolj, da bi prihitel in vas videl, pa čeprav le za pet minut.

Flirta z vsemi Najtežje je razumeti, kako vam lahko šepeta stvari na uho, namiguje, kako ste mu všeč, vam navsezgodaj pošlje sms, da vas pogreša, a kaj, ko ste opazili, da to počne tudi z drugimi. Zanj niste ekskluzivni, ampak samo ena izmed žensk, s katerimi si krepi samopodobo in samozavest. Takšen odnos bi bilo najbolje zamrzniti, ker lahko pripelje do agonije in dolgotrajnega čakanja nanj, ki o tem sploh ne razmišlja.

Ne ve, kaj čuti No, če moški reče ženski, da ne ve, kaj čuti, je zmeden in potrebuje čas zase, je to znak za alarm, in to alarm tiste vrste, da tukaj nima kaj početi. Naj ga pusti, da v miru razišče svoja čustva in razmisli o njih, razen če si ne želi vmes osiveti od čakanja, kdaj ji bo rekel, da jo ljubi. Zanimivo pa je, da se kar nekaj parov sestavi, ne da bi moški ženski rekel, da jo ljubi, kar se nadaljuje tudi v razmerju in neskončno boli.

Ne spreglejte