Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 3. 2020,
12.15

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,31

1

Natisni članek

Zaupno z Veroniko Veronika Podgoršek Srečno samski

Torek, 17. 3. 2020, 12.15

4 leta, 1 mesec

Imate tudi vi vprašanje za Veroniko?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,31

1

Zaupno z Veroniko

Na Siol.net v ponedeljek, 23. marca 2020, prihaja prva spletna pogovorna oddaja na Siol.net. V pogovorni oddaji, ki bo v živo potekala ob 22. uri, neposredno po prenosu serije Srečno Samski na Planet TV, bo priznana terapevtka, dr. Veronika Podgoršek, komentirala čustvene situacije v seriji Srečno samski ter tudi odgovarjala na vprašanja o medsebojnih odnosih, ki jih bodo posredovali gledalci. Vabljeni, da vprašanja o pratnerskih odnosih anonimno oddate v spodnji obrazec.

Pogovorno oddajo Zaupno z Veroniko bo vodila novinarka Siol.net, Eva Doljak, ki bo s priznano psihoterapevtko in avtorico več strokovnih del ter doktorico znanosti s področja družinske in zakonske terapije, dr. Veroniko Podgoršek, iskala odgovore za uspešno reševanje raznovrstnih partnerskih težav. V spodnjem obrazcu lahko anonimno oddate vaše vprašanje in potrdili se bomo, da bo v oddaji Veronika poiskala rešitev tudi za vaš problem. 

Dr. Veronika Podgoršek je sodelovala pri ustvarjanju serije Srečno Samski, ki bo prav tako na sporedu od ponedeljka, 23. marca 2020, na Planet TV. Mnogi med nami se v nekem trenutku našega življenja znajdemo v situaciji, ko smo bili prevarani ali pa smo varali sami. V obeh primerih gre za stisko, ki lahko ljudi pesti leta. Seveda pa partnerske odnose spremljajo tudi mnoge druge težave, ki jih pogosto navzven dobro zakrijemo, težje pa se je z njimi soočiti, jih rešiti. Spletna pogovorna oddaja bo gledalcem omogočila poglobljen vpogled v čustven vrtiljak serije Srečno samski ter možnost anonimnega posvetovanja z izkušeno psihoterapevtko.

Srečno samski | Foto:

V prvi oddaji, ki se bo v živo odvijala na Siol.net v ponedeljek, 23. marca, ob 22. uri, bomo govorili o prevari v obliki seksa za eno noč. Se le-ta pripeti pogosteje moškim kot ženskam? Kako ga doživljamo? Je avanturo smiselno priznati oziroma kako jo je najbolje priznati? Kaj se zgodi, ko par želi kljub prevari ostati skupaj? Kako to prebroditi oziroma je to sploh mogoče? Vse to in še več bo na osnovi dolgoletne družinske in zakonske psihoterapije razkrila dr. Veronika Podgoršek.

Vabimo vas, da z nami anonimno delite svoje izkušnje ali vprašanja na temo partnerskega odnosa. V ta namen smo na Siol.net pripravili poseben obrazec, prek katerega lahko vnaprej diskretno pošljete svoja vprašanja in tako anonimno sodelujete v pogovorni oddaji, ki bo na Siol.net potekala v živo ob ponedeljkih ob 22.uri oziroma po koncu serije Srečno samski. Obraze za vprašanja najdete na dnu tega članka. 

Spletna oddaja Zaupno z Veroniko bo bralcem na Siol.net na voljo tudi za poznejši ogled.
Ne spreglejte