Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 3. 2017,
13.58

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Center Vič

Foto: Thinkstock in Center Vič

Natisni članek

družina mati darilo advertorial materinski dan Center Vič

Ponedeljek, 20. 3. 2017, 13.58

2 meseca

Zakaj si moja mami zasluži razvajanje?

Vsebino omogoča Center Vič

Foto: Thinkstock in Center Vič

Bližajoči se materinski dan je odlična priložnost, da svoji mami izkažemo hvaležnost, da nam vedno stoji ob strani. Zanima nas, zakaj si prav vaša mama ob materinskem dnevu zasluži razvajanje. Podarjamo darilne bone za nakup v Centru Vič ter kopanje in savnanje v Thermani Laško.

materinski dan družina cvetje darila mati hči | Foto:

Edina ženska v našem življenju, ki ima vedno čas za nas

Za majhne pozornosti, ki si jih zaslužijo naše mame, je vedno pravi trenutek, ob materinskem dnevu pa se lahko še bolj izkažemo in ji povemo, koliko nam v resnici pomeni, pa čeprav nas včasih s svojo skrbnostjo spravlja ob živce. Za ta poseben dan, s katerim na nek način tudi pozdravimo pomlad in prebujanje narave, lahko razveselimo tudi teto, sestro, babico, skratka vse pomembne ženske v našem življenju.

Idealno bi bilo, če bi darilo izdelali sami, vendar zaradi pomanjkanja časa včasih to ne pride v poštev. Tudi darilo, ki ga kupimo, ima posebno vrednost, saj smo si za izbiranje vzeli nekaj časa in se potrudili poiskati prav tisto, kar vemo, da ji je všeč.

Čeprav vemo, kako posebna je vaša vez z mamo, pa nas vseeno zanima, kaj je tisto, zaradi česar je prav ona nekaj posebnega in zakaj si zasluži darilne bone ali razvajanje v Thermani Laško.

mati hči prijateljici spa bazen sproščanje zdravje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Nagradna igra je končana.

Izžrebali smo:

  • center vič | Foto: nagrajenke, ki prejmeo darilni boni Desetak v vrednosti 40 evrov za Center Vič:
    Ksenija Perne
    Teja Štrukelj
    Nuša Ferkulj
    Lenča Weit
    Irena Lasič
    Romana Čepon
    Vida Mali Lemut
    Alenka Todorov
  • nagrajenki, ki prejmeta vstopnice za kopanje in savno v Thermani Laško za dve osebi:
    Katarina Pivk
    Nataša Knez

Razvajanje omogoča Center Vič, ki vse leto skrbi za dobro počutje vseh žensk.

Čestitamo!

Kaj podariti ob materinskem dnevu?

#Cvetje

šopek kava materinski dan | Foto:

Čeprav se sliši klišejsko in bi bili radi kar se da izvirni, pa s cvetjem nikoli ne zgrešimo. Šopek tulipanov in drugega pomladanskega cvetja razveseli vsako prejemnico. Če bi radi podarili kaj trajnejšega, pa lahko izberete dehteče cvetočo lončnico. V cvetličarni Gardenia vam bodo radi svetovali glede nakupa in tudi dekorirali vaše presenečenje.

Naj bo ta dan res poseben. Izberite lep šopek v barvi, ki jo obožuje, okrasite mizo in ji pripravite okusno večerjo. Ta dan naj bo res namenjen samo njej.

#Odličen čaj ali kava

čaj cvetje romantika | Foto:

Pitje čaja ali kave je obred, ki si ga moramo privoščiti vsak dan. Ob dobri kavi in čaju radi poklepetamo s prijatelji, preberemo časopis in se malce umirimo ter se tako lažje lotimo vseh obveznosti dneva. Postanek na kavi med nakupovanjem je nujni opravek, ki se mu nikakor ne smemo odpovedati.

Tudi v Centru Vič vedno lahko najdete kotiček zase in za svojo mamo, kjer lahko skupaj spijeta izvrsten čaj v čajnici Sir Winston ali pa omamno dišečo kavo v Neo Cafe, kjer vam bodo postregli tudi z odličnimi prigrizki.

#Lepotno razvajanje

manikura lak nohti kozmetika | Foto:

Podarite ji nekaj, kar bo namenjeno res samo njej. Neusmiljen vsakdanji tempo nam jemlje dragocene trenutke časa, ki bi si ga mogli vzeti zase, kar se hitro pozna na našem splošnem počutju. To še najbolj velja prav za matere, ki ves svoj čas razdajajo družini in poklicnim obveznostim.

Podarite ji manikiro v oazi za roke, kjer se bo lahko prepustila profesionalni negi rok in nohtov. V frizerskem salonu Dok pa ji rezervirajte termin za frizerja, kjer bodo poskrbeli za njeno pričesko.

#Čas

šopek kava materinski dan | Foto:

Vaša mama, ki si vedno vzame čas za vas in vse druge najbližje, si zasluži vso pozornost. Pojdite z njo na sprehod po pomladno cvetočem gozdu. Skupaj preživite nekaj nepozabnih uric v naravi in se spet zbližajte z njo. V naglici prevečkrat pozabimo na svoje najbližje in se premalo zavedamo vrednosti dobrih medsebojnih odnosov. Skupaj si lahko ogledate tudi film ali se odpravite na koncert.

Tudi simbolično ji lahko podarite nekaj časa – v trgovini Sten Time lahko izbirate med različnimi modeli ur priznanih blagovnih znamk: športnim navdušenkam so na voljo športni modeli ur, modnim poznavalkam pa zadnji modni trendi.

#Nekaj lepega

šal modni dodatki očala poletje ženska | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Zakaj ne bi tudi svoje mame razveselili z lepim modnim kosom, pa naj bo to oblačilo, rutka, modni dodatek ali torbica. Gotovo bo vesela vaše izbire, saj je tisto, kar nam podarijo najbližji, vedno dragoceno.

Izberete lahko nekaj lepega iz Modiane, Sportine ali Diversityja, perilo iz Lisce, nogavice iz Socksa ali kakšne udobne copate, novo torbico ali čevlje iz Deichmanna in Kopitarne. Če je športnica in rada aktivno preživlja prosti čas, pa ji izberite nekaj v Hervisu ali Tomas Sportu.

Desetak izpolni vaše želje center vič | Foto:

V Centru Vič lahko kupite praktično in izvirno darilo, ki bo zagotovo razveselilo vsakega obdarovanca: magični darilni bon Desetak, ki ga lahko poklonite ob različnih priložnostih. Z boni Desetak je mogoče kupiti vse, od modnih oblačil in dodatkov do tehničnih izdelkov ali kulinaričnih dobrot.

Ne spreglejte