Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 1. 2017,
15.02

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

darilo otroške knjige Mali junaki

Četrtek, 5. 1. 2017, 15.02

6 let, 6 mesecev

V Nemčiji za božič ponoreli od navdušenja nad otroškimi slikanicami iz Slovenije!

Oglasno sporočilo

Unikatne otroške knjige Mali junaki je v Nemčiji na božični večer v dar prejelo več kot deset tisoč malčkov. Če knjig Mali junaki še ne poznate, je morda prav zdaj pravi čas, da eno svojemu malčku podarite tudi vi. Veselje je nepopisno!

Knjige Mali junaki so prav posebne otroške knjige. V njih namreč vi določite, kako bo ime glavnemu junaku, in njegovo podobo povsem približate podobi svojega malčka. Tako boste ustvarili unikatno knjigo, v kateri bo junak prav vaš otrok!

 | Foto:

Vsaka knjiga je z vašim osebnim posvetilom tako natisnjena le enkrat, posebej in samo za svojega malčka.

Kako izbrati pravo knjigo Mali junaki?

Knjižna polica na spletni strani www.malijunaki.si danes ponuja pester nabor zgodb za punčke in fantke. Katero boste izbrali za vašega malčka, je seveda odvisno od vas, zaupamo pa vam lahko tri najbolj zaželene iz preteklega leta.

1.    Reševanje mavrice z dvema junakoma

Edina knjiga na našem planetu, v kateri lahko določite spol, ime in podobo kar dveh junakov - glavnega in stranskega. In prav ta dva junaka bosta pred nevednimi delavci in gradbenimi stroji rešila pisano mavrico. Knjigo o reševanju mavrice lahko naročite tukaj.

 | Foto:

2.    Pesmice za zimsko veselje

Po izjemnem uspehu pesniške zbirke za odrasla Ne bodi kot drugi je Feri Lainšček pripravil pesniško slikanico še za najmlajše. In to ne navadne. V tej slikanici namreč vaš otrok z imenom in podobo nastopa prav v vseh simpatičnih pesmicah. Pesniško slikanico lahko naročite tukaj.

 | Foto:

3.    Papa duda

Se vaš malček noče in noče posloviti od dude? Mali junaki vam lahko pomagajo s tole prisrčno knjigo, ki bo vašega malčka prepričala, da dudo siničke potrebujejo veliko bolj kot on. Poskusite, pravijo, da deluje! Knjigo Papa duda lahko naročite tukaj.

 | Foto:

Še ne poznate Malih junakov? Poglejte tole risanko!

Fotogalerija
1 / 3
Ne spreglejte