Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 12. 2016,
9.05

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogočajo Mali junaki

Foto: Mali junaki, Thinkstock

Natisni članek

advertorial Mali junaki Božiček Božič darila za otroke otroška knjiga prazniki prazniki

Torek, 6. 12. 2016, 9.05

2 meseca, 1 teden

Top 5 najbolj edinstvenih daril za otroke

Vsebino omogočajo Mali junaki

Foto: Mali junaki, Thinkstock

Božič, otroci, darila | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Omogočite svojim otrokom, da doživijo pristno čarobnost praznikov. Tudi z edinstvenim darilom, ki jih bo ponesel v neprecenljiv domišljijski svet.

Podarite nekaj posebnega, unikatnega. Otrokom omogočite čisto posebno doživetje: naj jim Božiček letos podari spomin, ki ga bodo v sebi nosili vse življenje. Pripravili smo vam ideje za pet edinstvenih daril, ki bodo nedvomno sprožila tisti pristni radostni otroški nasmeh.

1# Unikatna knjiga, ki jo bo rad prebiral tudi svojim vnukom

Ne katerakoli knjiga, ampak takšna, ki mu bo res prirasla k srcu. Čisto preprosto: ker bo kot glavni junak v njej nastopil kar vaš otrok – s svojim imenom in z ilustracijo, ki bo čisto podobna njemu.

slikanica Mali junaki | Foto:

Hudo dobra ideja, ki bo nadvse pozabavala vašega malčka. Vsakič, ko bo prebral knjigo, se bo nasmejal prigodam glavnega junaka, saj si bo vsakič znova predstavljal, kako se je v neverjetne pravljične pustolovščine spustil tudi sam. Svoje domišljijske izkušnje bo lahko nadaljeval sam prek igre, lutkovne uprizoritve ali z risanjem nadaljevanj. Presenečeni boste, kako brezmejne so ideje naših otrok.

Otroške knjige iz zbirke Mali junaki so namreč odličen sprožilec otrokove domišljije, v katero pa prav radi vstopajo tudi starši.

Izbirate lahko med različnimi pravljicami različnih avtorjev. Postopek naročila je čisto preprost in hiter, knjiga za vašega junaka pa bo pri vas doma že v petih dneh.

Mali junaki | Foto:

Začarajte svojega otroka v pravega knjižnega junaka, tako da ob naročilu izberete:

– spol in ime junaka,

– barvo in obliko njegovih las,

– barvo oči ter

– mu po potrebi dodate pegice in očala.

Da bo njegovo božično darilo še bolj čarobno, knjigi dodajte posebno posvetilo Božička.

Prva božična izbira

Mali junaki, Desa Muck | Foto:

Desa Muck je samo za Male junake napisala zabavno hudomušno božično zgodbo, ob kateri boste v Božička ponovno verjeli tudi vi. Prelistajte knjigo.

Preverite bogato ponudbo knjig in si zagotovite najbolj unikatno božično darilo.

2# Zabaven dan v svetu domišljije

Podarite otroku nepozaben izlet, ki bo ustvarjen čisto po njegovem okusu. V lično zavito škatlo zavijte na roko napisano povabilo, v katerem mu dovolite, da izbira med tremi izleti: Gardaland, Legoland, Prater. Čeprav niso vsi zabaviščni parki odprti čez zimo, je to odlična motivacija za novo spomladansko pustolovščino.

Božič, pes, darilo | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

3# Čas je za novega hišnega ljubljenčka

Narišite otroku zemljevid, ki vodi do dragocenega zaklada. Usedite se skupaj v avtomobil in vozite po njegovih navodilih. Cilj naj bo eno od bližnjih zavetišč, kjer si bo lahko izbral hišnega ljubljenčka, za katerega je že tako dolgo prosil.

4# Letna vstopnica za kino

Za največje ljubitelje animiranih filmov je nedvomno najboljše darilo letna vstopnica za kino, ki mu bo zagotovila, da bo ves čas v stiku s svojimi najljubšimi animiranimi junaki.

5# En dan na mesec – vse na glavo

To je posebno darilo, ki zahteva predvsem veliko poguma staršev. Svojemu otroku določite dan v mesecu, ko boste zamenjali vlogi, on bo odgovorni starš, vi pa "ubogljivi" otrok. Kaj pravite, kdo bo v svoji novi vlogi bolj užival?

 

 

Ne spreglejte