Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 3. 2012,
11.40

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 8. 3. 2012, 11.40

8 let

Seks položaji, ki jih ženske obožujejo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ker je ravno dan žena, se spodobi, da moške spomnimo, kaj imajo ženske rade v postelji, zato da se ne bodo spet čudili, zakaj je vsako leto tako sitna, čeprav dobi šopek rož. Zamenjajte darilo!

1. Misijonarski položaj Presenečeni, ker ni presenečenja? Ženske ljubijo misijonarski položaj, ker lahko pri tem moškemu gledajo naravnost v oči, se z njim poljubljajo, objamejo njegov hrbet ali njegovo zadnjico ... Poleg tega je to položaj, pri katerem je lahko doseči orgazem, če moški vsaj malo razume, kaj počne, uporablja manj moči in pritiskanja, zato pa več drgnjenja. Položaj lahko popestrite tudi tako, da moški ostane na kolenih, medtem ko ženska leži, vendar uporabljajte prste in njen klitoris!

2. Žličkanje Ženske se zelo rade stisnejo v žličko, ker je to položaj, v katerem se počutijo varno in ljubljeno, hkrati pa je izjemno erotičen, saj moškemu omogoča, da se poigra z njenimi prsmi in klitorisom. Moški naj prevzame pobudo in si njeno zgornjo nogo ovije okoli boka, tako še lažje dostopa do klitorisa, penetracija je udobnejša in ponuja še več užitka, tudi vizualnega. Za piko na i bodite poredni in ji šepetajte na uho pohotnosti, učinek je neverjeten!

3. Na pultu Ženska z zadnjico počiva na površini (miza, kuhinjski pult, pralni stroj ...), ki je v višini moškega pasu, z nogami se ovije moškemu okoli pasu. Ta položaj moškemu omogoča, da penetrira globoko vanjo in stimulira njeno točko G, nekoliko manj pa klitoris, vendar do orgazma v tem položaju nikoli ni daleč. Ker moški prodira zelo globoko, lahko doživi hiter izliv, ki naj ga prepreči z nekoliko bolj umirjenimi ritmi ali menjavo površine, na kateri se zabavata.

4. Po pasje Prepričanje, da se ženskam seks po pasje upira, je zgrešeno, večina pa jih seveda tega ne počne tako kot igralke v porno filmih, kjer je očitno, da ne gre za užitek. Penetracija od zadaj je za žensko zelo močan in intimen trenutek, vendar naj se ne konča pri tem. Ženske ljubijo, če se moški nagnejo nekoliko naprej in se med seksom poigrajo z njihovim klitorisom, kar je vedno lepše, kot če morajo to storiti same. Za dodatek jo lahko malce našeškate po zadnji plati ali jo spodbujate z besedami, vsekakor pa ostanite spoštljivi.

5. Zgoraj Čeprav se ženske rade prepustijo moškim, pridejo trenutki, ko še raje prevzamejo stvari v svoje roke in moškega preprosto zajahajo, kar pa še ne pomeni, da lahko moški pasivno ležijo. Uporabljajo naj roke, tako da ji dražijo prsne bradavice, jo držijo za boke in ji pomagajo jezditi, ali pa stimulirajo njen klitoris, če tega ne počne že sama. Za spremembo naj ženska moškega zajaha tako, da mu kaže hrbet, kar podaljša čas do izliva in občutno draži točko G. Njene roke se medtem lahko igrajo s klitorisom ali partnerjevimi modi.

Ne spreglejte