Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 5. 2016,
8.58

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

3

Natisni članek

Siolov žarek Mali junaki

Četrtek, 12. 5. 2016, 8.58

6 let, 6 mesecev

Pridružite se projektu Siolov žarek in nam pomagajte, da bo morske počitnice letos doživelo čim več slovenskih otrok!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

3

Družbena odgovornost je abstrakten pojem, a s konkretnimi dejanji mu lahko nadenemo bolj človeško obliko. Pomagajte nam pognati kolesje našega dobrodelnega projekta Siolov žarek, ki ima nov cilj: odpeljati čim več otrok na počitnice. Prvi donatorji so se nam že že javili. Ste tudi vi z nami?

Peščica slovenskih podjetij iz leta v leto skrbi, da se tudi otroci iz manj privilegiranih okolij lahko naužijejo morskega zraka in deset dni brezskrbno uživajo na morju. Eno teh je tudi MIK Celje, ki bo s pomočjo tradicionalne kolesarske akcije S srcem na kolo, z njo bodo zbrali 50 tisoč evrov, na počitnice odpeljal 200 otrok.

Z akcijo Siolov žarek se počitniškemu projektu pridružuje tudi naš medij. Vabimo vas, da združimo moči in zberemo sredstva, s katerimi bi se jih na počitnice lahko odpravilo še več.

 | Foto:

Ponujamo vam platformo, ki vam bo olajšala darovanje pomoči. V vpisom v spodnjo aplikacijo lahko darujete 350 evrov za počitnice enega otroka, seveda pa se lahko obvežete tudi za počitnikovanje več otrok. V obrazcu poleg osebnih podatkov označite še, koliko otrokom bi radi pomagali (prispevek za deset dni počitnic znaša 350 evrov), in otroku iz katere regije želite pomagati.

Kaj takšna pomoč pomeni za otroke, si lahko preberete v članku Kaj otrokom, ki brez vaše pomoči ne bi nikoli doživeli počitnic, pomeni, da prvič vidijo morje?

Pri akciji sodelujemo z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, ki bo z bogatimi izkušnjami poskrbela, da bodo vsi otroci dobili, kar jim boste darovali, torej deset dni brezskrbnih počitnic v počitniških domovih ZPMS na morju (vsi domovi so objavljeni na http://www.zpms.si/programi-in-projekti/pocitniski-domovi/).

Akcija Siolov žarek bo trajala do 15. avgusta 2016, o poteku akcije in darovalcih pa vas bomo sproti obveščali.

Kdo vse je že podprl Siolov žarek in doniral sredstva za letovanje otrok?

 

 

Ne spreglejte