Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 12. 2013,
13.33

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

spolnost

Četrtek, 12. 12. 2013, 13.33

8 let, 1 mesec

Neobičajne spolne navade po svetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Če ste kdaj pomislili, da imate nenavadne spolne fantazije, potem vas lahko ta članek le pomiri, da na svetu niste sami in da imajo nekateri ljudje še bolj bujno domišljijo.

Pobegle neveste Moški iz plemena Wodaabe v Nigerju so znani po tem, da si kradejo žene. Ko se prvič poročijo, gre za dogovorjeni zakon, ki so ga sklenili njihovi starši, obvezno se poročajo s sestričnami in bratranci. Vendar pa imajo moški enkrat na leto priložnost, da ubežijo svoji usodi, ko se zberejo na festivalu Gerewol, razkošno oblečeni in namazani, kjer s plesom poskušajo narediti vtis na ženske. Tistim moškim, ki jim uspe zapeljati dekle in se z njo na skrivaj odtihotapiti z zabave, je priznan nov socialni status, s svojo novo izbranko se lahko poročita, zakon pa se imenuje zakon iz ljubezni.

Pleme Sambijcev, Papua Nova Gvineja Da bi v tem plemenu fantje lahko postali moški, jih pri sedmih letih ločijo od žensk, nato pa naslednjih deset let živijo samo z moškimi. V tem času jih očistijo ženske energije in redno povzročajo krvavenje iz nosu, najbolj pomemben korak na poti k moškosti pa je, ko mladeniči popijejo semensko tekočino starejših moških, ki jim zagotavlja moč in rast. Ko se poročijo, moški povzročajo krvavenje iz nosu ob dnevih, ko ima ženska menstruacijo.

Dobrodošli na Haitiju Na Haitiju je mesto po imenu Saut d 'Eau, kjer vsako leto ob slapu prirejajo ritual, posvečen boginji ljubezni. V resnici to pomeni, da se izvaja vudu in sodeluje v veliki orgiji, a stvari niso videti čisto takšne, kot ste si jih morda predstavljali – ne gre za prepletena gola telesa, ampak klobčič golih ljudi, ki jih prekrivata blato in kri žrtvovanih živali, skupaj z glavami žrtvovanih koz in krav.

Riba smrdi pri ... Nyotaimori je japonski običaj, pri katerem moški jedo suši z ženskega golega telesa. Če se suši jemlje z moškega, gre za nantaimori. Preden ženska postane "miza", se mora obvezno oprhati z milom brez vonjav, prho mora končati z mrzlo vodo, da je suši bolj okusen, ker počiva na hladnem telesu. Čeprav se to zdi dovolj erotično, Japonci pridih seksualnosti priznavajo samo, če je žensko mednožje neobrito.

Vse ostane v družini V Nepalu je zemlje, ki je primerna za obdelavo, malo, zato bi se lahko zgodilo, da bi z dedovanjem parcele postajale vse manjše. A Nepalci so našli učinkovito rešitev – vsi bratje v družini si delijo eno ženo in tako ostane vsa zemlja v družini, saj vsi živijo pod eno streho. Ženskam pomaga, če si bratje naredijo urnik, kdaj jo bodo obiskovali.

Da ne bi bilo suše V starem Egiptu je veljalo prepričanje, da je reka Nil nastala zaradi izliva semenske tekočine boga Atuma (stvarnika). Tako se je rodilo tradicionalno faraonovo masturbiranje ob reki, na festivalu, posvečenemu božanstvu Minu, ki je predstavljal faraonovo potentnost, pa so požrtvovalni moški, ki so hoteli doprinesti k faraonovim izlivom, začeli masturbirati tudi v javnosti.

Začasna poroka Pogumni mladi Iranci so našli način, kako do seksa pred poroko, ki je sicer prepovedan – plačajo kratek poročni obred in pogodbo, v kateri je zapisano, da je zakon sklenjen za določen čas. Ker je par tako rešil tehnične težave, lahko zdaj mirno seksa, ne da bi kršil zakon.

Ne spreglejte