Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 1. 2019,
10.58

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Žito

Natisni članek

Ljubezen je v zraku Gorenjka advertorial čokolada valentinovo ljubezen ljubezen

Torek, 29. 1. 2019, 10.58

2 meseca, 3 tedne

Najbolj romantična presenečenja za valentinovo

Vsebino omogoča Žito
ljubezen, par, valentinovo | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Bliža se dan, ko nič ne bo preveč ''pocukrano'', pretirano romantično ali kičasto. Valentinovo je dan ljubezni in presežnih pozornosti. Če sodite med tiste, ki se z romantičnimi presenečenji ne znajdete najbolje, smo za vas pripravili kratek valentinov vodič, ki vam bo pomagal pričarati nepozaben dan.

Prvo pravilo za uspešno presenečenje je: bodite edinstveni! Ni treba, da se vržete v enormne stroške in da podležete pompoznosti, če to ni v vašem slogu. Pomembno je predvsem to, da poskrbite za majhen faktor šoka.

podoknica | Foto: Za ljubitelje velikega!

To je ideja za vse večne romantike, ki obožujejo filmske scenarije in želijo s svojim presenečenjem preseči tudi najboljše režiserje. Če imate v sebi vsaj malo glasbene žilice, potem vam je ta ideja pisana na kožo. Odpravite se do partnerjevega okna in mu zapojte podoknico – da, tako kot včasih! Če pa mislite, da je vseeno bolje, da se ne spuščate v pevske vode, potem predlagamo dve rešitvi: zapojte na "play back" ali pokličite pomoč kakšnega bolj talentiranega prijatelja ali prijateljice.

Namesto s petjem pa lahko svojo podoknico izvedete tudi s sladko izpovedjo ljubezni ali, zakaj pa ne, z glasno snubitvijo.

Par, ljubezen, valentinovo | Foto: Pobeg v neznano

Romantični konec tedna je vedno dobra ideja za presenečenje. Odpeljite svojo ljubljeno osebo na skriti kotiček, o katerem sta že dolgo sanjala, ali v kraj, kjer sta se preživela prve dni vajine romance.

Včasih je pobeg v drug kraj odlično darilo predvsem za tiste pare, ki so zaradi vsakodnevnih obveznosti primorani veliko časa preživeti narazen. Konec tedna v dvoje bo na vaju deloval terapevtsko.

ljubezen, pleskanje | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Za umetniške duše

Če ste vsaj malo ustvarjalni, potem se preizkusite s takšno idejo – na platno naslikajte simbol vajine ljubezni.

Lahko pa sestavite fotokolaž vajinih najlepših skupnih trenutkov in ga uokvirite v lep okvir. Napišite pesem ali na svojo ljubezensko izpoved s čopičem napišete kar na steno vajine spalnice.

snemanje valentinovo selfie | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Posnemite videospot ali kratek filmček

Enostavna tehnologija na mobilnih telefonih vam omogoča, da postanete režiser, igralec in pevec v enem. Napišite romantičen scenarij in posnemite kratek film, v katerem boste izpovedali svojo ljubezen in pri tem odgovorili na vsaj štiri ključna vprašanja: Kako se je začela vajina skupna pot? Kaj vam je na vajinem partnerju najbolj všeč? Najlepši skupni trenutek? Kje vaju vidite čez deset ali 20 let?

Video predvajajte po romantični večerji ali okusnem zajtrku v postelji.

ljubezen valentinovo par | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Ostanita v postelji

Včasih je najboljša zamisel zelo preprosta. Kaj ko bi si 14. februarja vzela dopust in preprosto ostala doma, v postelji pod odejo, pred televizorjem in kupom najboljše hrane? Prepustite se ležernosti, crkljanju in obujanju sladkih spominov.

nebo, zvezde romantika | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Kupite zvezdo!

To pa je unikatno darilo: ste vedeli, da ga lahko kupite zvezdo in jo poimenujete po vaši ljubljeni osebi? Na spletu lahko namreč le z nekaj kliki kupite zvezdo, za katero dobite pravi certifikat s koordinatami, kako jo ujeti na nebu.

valentinova ljubezen | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Sestavita časovno kapsulo

Naredita skupaj nekaj romantičnega. Vzemita kovinsko škatlo in vanjo vstavita predmete, ki najbolj zaznamujejo vajino ljubezen, pustita sporočilo za najditelje, in če želita, tudi USB-ključek s kakšnim videoposnetkom. Napišita koordinate vajinega zaklada in jih shranita na varnem. Pustita jih potomcem, da bodo čez več deset let skozi vajine predmete spoznali pomen prave ljubezni.

ljubezensko pismo | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Napišite pismo

Kdaj ste nazadnje v roke vzeli nalivnik in na papir izlili svoje srce? Vzemite si kakšno uro časa in se prepustite navdihu! Bodite iskreni, poetični ali celo nekoliko hudomušni. Napišite svojemu partnerju pismo, ki ga bo z veseljem prebral večkrat. Pošljite ga po klasični pošti, zraven lahko dodate še manjšo pozornost ali povabilo na romantično večerjo.

masaža wellness spa lepota | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Domači wellness

Da bi organizirali resnično nepozabno presenečenje je dovolj nekaj iznajdljivosti. Pričarajte pravi wellness kar v svojem domu. Zagrnite zavese, ugasnite luči in postavite sveče na različnih kotičkih sobe.

Poskrbite za umirjeno ambientalno glasbeno kuliso in pripravite vse potrebno, da boste partnerju pričarali razvajanje kot v kakšnem prestižnem centru za dobro počutje – od sproščujoče kopeli do edinstvene masaže. Razvajajte svojega partnerja od glave do pet in mu tako omogočite večurno uživanje ob vaših dotikih.

Sladka pozornost, ki bo začinila vajina čustva

Sladko razvajanje je najbolj dobrodošla stalnica vsakega praznika. Ko razmišljamo o ljubezni, pa največkrat najprej pomislimo na čokolado. Naj bo torej tudi pri vama letošnje valentinovo v znamenju omamne čokoladne arome in neskončnega sladkanja.

Vaši ljubljeni osebi zato pripravite majhno čokoladno presenečenje: izberite najbolj legendarno čokolado Gorenjka z lešniki in jo podarite na malo drugačen način. Pustite čokolado na kakšnem skrivnem mestu, na primer v aktovki, torbici, v omarici z ličili, na sedežu avtomobila, na pisalni mizi … Poleg lahko dodate še kratko sporočilo z navodili, kako bo potekal vajin dan, ali s povabilom na romantični pobeg.

Če se vsaj malo znajdete med kuhinjskimi lonci, pa lahko pripravite tudi odlično čokoladno presenečenje. Poskusite recept za orehove tartufe in pripravite najbolj sladko razvajanje leta:

Gorenjka | Foto: Orehovi tartufi

Sestavine:

300 g jedilne čokolade Gorenjka 
200 g sesekljanih orehov
100 g sladkorja v prahu
60 g masla
kakavov prah Gorenjka

Priprava:

Čokolado stopimo v vodni kopeli ali mikrovalovni pečici (če jo topimo v slednji, jo moramo obvezno premešati vsakih 20 sekund). Stopljeni čokoladi primešamo sladkor, maslo in sesekljane orehe. Zmes ohladimo. Oblikujemo kroglice, ki jih povaljamo v kakavovem prahu. Kroglice vstavimo v papirnate košarice in jih shranimo v lično darilno škatlico.

S čokolado Gorenjka do najbolj sladkega valentinovega

Gorenjka | Foto:

Odlične čokolade Gorenjka so že tradicionalno najboljša izbira za vse ljubitelje čokolade. 

Mlečna čokolada s celimi lešniki je sinonim Gorenjke in neskončnega sladkanja. Ni čudno torej, da velja za najbolj priljubljen okus Gorenjke. 

Čokolade se ponašajo z visokim deležem lešnikov – od 16 do celo 25 % skrbno izbranih lešnikov najvišje kakovosti.

Da bo obdarovanje še bolj zabavno, lahko izberete med sedem različnih velikosti - od 100 g do 7 kg. Katero velikost boste izbrali za najbolj romantičen praznik v letu?

 

Ne spreglejte