Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 3. 2017,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Center Vič

Natisni članek

pomlad advertorial nagradna igra dan žena Center Vič

Sreda, 1. 3. 2017, 7.00

2 meseca, 1 teden

Obdarite jo s pozornostjo, ki ji bo povedala več kot tisoč besed

Vsebino omogoča Center Vič

Tako kot je slika vredna več kot tisoč besed, je darilo vredno več kot tisoč pojasnil, zakaj imamo nekoga radi in kaj nam pomeni. Zanima nas, kakšni so vaši razlogi, zakaj si vaša izbranka ob dnevu žena zasluži razvajanje v Thermani Laško.

darilo dan žena par | Foto:

Preverite, ali ste med nagrajenci

Nagrajenci, ki prejmejo darilne bone Desetak v vrednosti 40 evrov za Center Vič, so:

Bruno Hikel
"Preprosto zato, ker jo imam rad in ona mene."

Marko Jerič  
"Ker je ljubezen mojega življenja :D"

Matic Skuhala          
"Svoji punci bi omogočil razvajanje, ker sva se ravnokar preselila na svoje. Samo selitev pa je spremljajo en kup psihično zelo zahtevnih situacij. Mislim, da si zasluži enodnevno uživanje v Thermani Laško. Če ne to, pa vsaj nekaj bonov, da si bo privoščila "šoping" :)"

Damijan Mencinger
"Moja žena je močna, pogumna, velkodušna, daje življenje, ljubezen, spoštovanje. hvaležnost, verjame v druge."

Katja Iglic
"Moji izbrani osebi, ki ju bom obdarila za dan zena sta moja mama in moja tašča. Vedno in povsod mi priskočita na pomoč. Pri mojih 22ih letih in dveh otrocih, mi je vsak trenutek njune pomoči in spodbudnih besed pomenil več kot celo bogastvo. Mami zato, ker mi je dala življenje. In zato, ker mi vedno stoji ob strani. Vsak trenutek je na voljo zame. Tašči pa zato, ker je vzgojila svojega sina v mojega čudovitega moža. Glede na to, da si premalokrat privoščita kaj zase, si želim, da bi vsaj za trenutek pozabile na skrbi in bi se razvajale."

 

Nagrajenci, ki prejmejo vstopnice za kopanje v Thermani Laško za dve osebi, so:

Iztok Prislan
"Takoj ko zasije njen smehljaj,
hipoma otroci zaženejo direndaj,
eden za drugim se v objem zapodijo,
rdeče ustnice jim poljub podarijo.
Mamico smo pogrešali vse dni in noči,
anarhija, lakota, kup perila in podobne skrbi,
naenkrat skrivnostno izginejo brez sledi,
a kljub razdajanju preko vseh meja,
ljubezni dovolj premore tudi za moža.
Ampak tudi mami se mora kdaj spočiti,
širokosrčnost in marljivost je potrebno nagraditi,
kraj izbrati, kjer jo razvajajo kot kraljico,
odpeljati jo tja, kjer stolpec prebereš kot vrstico.

(KOMENTAR: Besedilo je pesem, poševnice ločujejo posamezne vrstice. Kot je omenjeno v zadnji vrstici, ima pesem tudi akrostih. Prve črke vsakega verza (vrstice), prebrane navzdol, tvorijo novo besedo."

Saša Mevec Pušnik
"Ker se vedno razdaja za nas in še koga drugega, tako da si zelo malokrat vzame čas zase - namenjeno je moji mami."

Urška Filipič
"Moja mama je krasna oseba, topla, nežna, prijazna. Zlata je. Vedno je pripravljena pomagati, vedno na voljo za pogovor, vedno nasmejana in pozitivna. Po svojih najboljših močeh mi nudi vse, kar lahko. Pa naj omenim, da to niso stanovanje, avto ali služba. Niso materialne stvari. Zato si moja mama zasluži posebno darilo za dan žensk."

Matija Božič
"Dragi ženkici bi podaril posebno darilo zato, ker tako lepo skrbi za najini dve mali sončici ter mene. Za obletnico poroke (10let), rojstni dan, valentinovo ji vedno podarim samo rože, ker je skromna je vedno vesela takega darila. Sedaj pa ko je možnost da ji omogočim malo razvajanja bi jo z veseljem osrečil in obdaril."

Drago Ulčnik
"ker je, preprosto, čudovita"

Darilo namesto tisoč pojasnil

Bliža se dan žena in to je idealna priložnost, da svoji izbranki poveste, kako veliko vam pomeni njena bližina v vašem življenju. Seveda je vedno pravi dan, a osmi marec ima močno simbolično sporočilo, s katerim darilo dobi še dodatno vrednost. Z njim poveste, da jo ljubite in spoštujete, da cenite njeno prisotnost v svojem življenju. Razlogov je lahko res veliko. Naj darilo govori namesto vas.

Seveda si ob dnevu žena posebno pozornost zaslužijo vse ženske, ki imajo pomembno vlogo v vašem življenju, pa naj bo to prijateljica, sodelavka, sestra, mama ali sestrična oziroma soseda. Kako to povedati drugače kot s pozornostjo, ki ponuja sprostitev in popoln odklop?

plavanje bazen toplice | Foto:

Nagradna igra je končana

center vič | Foto:

Podelili bomo naslednje nagrade:

  • pet nagrajencev bo prejelo darilne bone Desetak v vrednosti 40 evrov za Center Vič,
  • pet nagrajencev pa bo prejelo vstopnice za kopanje v Thermani Laško za dve osebi.
Razvajanje omogoča Center Vič, ki sicer vse leto skrbi za dobro počutje vseh žensk.

Kaj podariti ob dnevu žena?

#Cvetje

cvetje vrtnice dan žena | Foto:

Med vsemi pozornostmi, s katerimi lahko izkažemo svoja čustva, je na prvem mestu vedno cvetje.

Zakaj ne bi ljubezni izkazali s cvetjem, ki vsakogar vedno razvedri. Med najbolj romantičnim cvetjem so vrtnice. Rdeče vrtnice imajo prav poseben status med zaljubljenci. Spomladi pa jim močno konkurirajo tudi tulipani vseh barv. Vedno podarimo neparno število cvetov, razen če podarjamo 12 ali 24 cvetlic. Namesto šopka lahko podarimo tudi cvetočo lončnico.

#Knjige

cvetje šopek knjiga | Foto:

Ljubiteljice dobrega branja ne morejo brez dobre knjige in v dobro založeni knjigarni z vrhunsko izbiro naslovov ne bo težko najti knjige za vsak okus. Januarja so med najbolj branimi: Slolvenski klasiki (Boštjan Gorenc, Cankarjeva Založba), Harry Potter (J. K. Rowling: Harry Potter in otrok prekletstva, Mladinska knjiga Založba), Žižkovi vici (Slavoj Žižek, Totaliteta), Razmišljanje, hitro in počasno (Daniel Kahneman, Umco), Guinnessova knjiga rekordov (Učila), Franc Jožef (Gregor Antoličič et al., Cankarjeva Založba), Skrivno življenje dreves (Peter Wohlleben, Narava), Življenje je tvoje (Louise L. Hay, Iskanja), Ko imajo hormoni žur (Minka Gantar, Srečno življenje) in Čarobno črevesje (Giulia Enders, Mladinska knjiga Založba).

#Parfum

parfum ženska dan žena lepota | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Najboljši modni dodatek je že od legendarne Marilyn Monroe naprej kapljica dobrega parfuma, ki ga lahko izberete v dobro založeni drogeriji v Centru Vič. Za ljubiteljice narave priporočamo vonj Christina Aguilera by Night, za spontane ženske Puma Flowing, za romantične ženske Naomi Campbell, za mlade in igrive Gabriela Sabatini Miss Gabriela, za fatalke pa orientalski parfum Christina Aguilera Woman. Na voljo so tudi parfumi J. Lo, D Glow, Calvin Klein, Davidoff, Cerruti, Tommy Hilfiger, Vera Wang, Exprit, D & G, Bvlgari ter drugi. 

#Moda in modni dodatki

jeans stajling dodatki | Foto:

Za modne navdušenke pa priporočamo nekaj obveznega za spomladansko osvežitev garderobe, kot so kavbojke fantovskega kroja (t. i. boyfriend jeans), pastelne barve, črtasti in cvetlični vzorci, nesimetrična oblačila z eno odkrito ramo ter preveliki puloverji in superge vseh oblik in nežnih barv. Med modnimi dodatki ne smete spregledati ogromnih torb, šik nahrbtnikov, izstopajočih zapestnic in obeskov ter uhanov.

center vič | Foto: Desetak izpolni vaše želje

V Centru Vič lahko kupite praktično in izvirno darilo, ki bo zagotovo razveselilo vsakega obdarovanca: magični darilni bon Desetak, ki ga lahko poklonite ob različnih priložnostih. Z boni Desetak je mogoče kupiti vse, od modnih oblačil in dodatkov, do tehničnih izdelkov ali kulinaričnih dobrot.

Ne spreglejte