Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 9. 2016,
9.24

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča MANA

Foto: MANA, Rok Deželak

Grafike: Gregor Jamnik

Natisni članek

Nazaj v šolo advertorial MANA

Ponedeljek, 12. 9. 2016, 9.24

2 meseca

Modni v šolo: risani junaki so hit te jeseni!

Vsebino omogoča MANA

Foto: MANA, Rok Deželak

Grafike: Gregor Jamnik

Foto: MANA

Kdo pravi, da otrok še ne zanima moda? Čut za estetiko se razvije že zelo zgodaj, obenem pa otroci z izbiro oblačil že izražajo svojo unikatno osebnost. In to jesen je to še posebej zabavno!

Obleka naredi človeka? Seveda, in to velja tudi za najmlajše!

Saj poznate občutek, kako ste takoj boljše volje in bolj energični, ko ste oblečeni "šik" in po svojem okusu? Nič drugače ni z našimi najmlajšimi, ki so seveda radi oblečeni udobno, obenem pa tudi modno in všečno. Vsak se rad počuti dobro v svoji koži in pri tem imajo, roko na srce, pogosto vlogo tudi oblačila.

Z izbiro oblačil namreč pokažemo svojo osebnost in ljudem okoli nas izražamo, kdo smo in kaj nas veseli. Zato pri izbiri otroških oblačil vedno dajte besedo tudi njim samim, saj bodo zase najbolje vedeli, v čem se bodo v šoli počutili samozavestno. In letošnje modne smernice jim gredo zagotovo na roko, saj so pravi hit postali naši najljubši risani junaki.

Nagradna igra: podarjamo otroške majice!

Otrok naj ima svobodo pri izbiri oblačil in naj z njimi izraža svojo unikatno osebnost. | Foto: MANA Otrok naj ima svobodo pri izbiri oblačil in naj z njimi izraža svojo unikatno osebnost. Foto: MANA

Modna zapoved te jeseni? Igrivost!

Kateri risani junak je najpogostejši gost na vašem TV-zaslonu? Sta to sanjski princesi iz Ledenega kraljestva, norčavi enooki Minioni, neustrašni junaki filmov Star Wars ali dobre stare Ninja želve? Če imate doma nadobudnega malčka, zagotovo veste, po čem vas sprašujemo. Dobra novica je, da risani idoli navdušujejo tudi oblikovalce oblačil za najmlajše, zato jih zdaj vaš nadobudnež lahko odnese tudi s seboj v šolo – s prisrčnim stajlingom, ki bo izražal njegovo domišljijsko plat.

Novodobne princeske ...

 | Foto: MANA Foto: MANA

... ali neustrašni junaki

 | Foto: MANA Foto: MANA

Z risanimi junaki tudi v krepčilen spanec …

Za energijo in dobro delo v šoli otrok potrebuje tudi dovolj spanca. Če imate po koncu poletnih počitnic doma težave z novim režimom spanja, imamo za vas poseben trik, kako boste otroka lažje spravili v posteljo – naj ga v spanec zazibajo njegovi najljubši risani junaki.

 | Foto: MANA Foto: MANA

Ne samo "kul", naj bo tudi udobno in kakovostno

Še posebej pri otrocih, ki so čez dan zelo aktivni, je pomembno, da so oblačila tudi udobna in iz kakovostnih materialov. Trgovina MANA stremi k najboljši kakovosti oblačil, hkrati pa skrbi za cenovno ugodno in raznoliko ponudbo oblačil za otroke vseh starosti.

Med najpomembnejša otroška oblačila spadajo nepogrešljive bombažne otroške majice s kratkimi in dolgimi rokavi za prosti čas. Nepogrešljiv del otroške garderobe predstavljajo tudi hlače. Gre za kos oblačila, ki raste z otrokom in se prilagaja vsaki njegovi aktivnosti. Udobne in modne otroške hlače MANA so na voljo v različnih modelih, barvah in velikostih.

Prelistajte novi katalog MANA in preglejte celotno ponudbo igrivih in kakovostnih oblačil. MANA pa vas vabi tudi k obisku njihove strani na Facebooku, kjer redno skrbijo za sveže modne nasvete.

 

Nagradna igra je končana!

Nagrado – otroško majico – prejmejo: Aleksandra Hudournik, Klemen Kozjek in Slavica Kos.

Čestitamo!

Ne spreglejte