Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 3. 2013,
18.18

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

dekle partnerstvo prijatelji

Torek, 19. 3. 2013, 18.18

7 let, 12 mesecev

Kako spoznamo, da je naše dekle "noro"?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Vsak moški jo je že srečal. No, skoraj vsak jo je tudi že videl in doživel, veliko jih je, ki so potrebovali ogromno časa, da so jih preboleli, saj so posledice "norega" dekleta lahko dolgotrajne.

Moški med sabo večkrat za kakšno žensko rečejo, da je nora. Seveda je to zato, ker najbolj ne razumejo ženskega spola, a obstajajo tudi tista dekleta, ki so zares drugačna, lahko bi jim rekli norice. Ta so zares nevarna. Predvsem tudi zato, ker so skoraj vedno videti naravnost fantastično, seks z njimi je skoraj vedno noro dober, le njihov odnos do vsega je nepredvidljivo nor. A moški, velikokrat šele ko je prepozno, spoznajo, da imajo ob sebi norico, ki jim je naredila nemalo težav. Najprej običajno mislijo, da je le nekoliko težavna, da le nekoliko bolj ostro izraža svoje mnenje ali da celo premore nenormalno simpatično možnost, da se ji zmeša, a kaj kmalu takšna zveza postane nočna mora. Kako jo prepoznati?

Običajno norica sovraži vse prijatelje svojega moškega in naravnost obožuje njegove sovražnike. To se najprej pokaže tako, da se poskuša izogibati družbi svojega moškega, kadarkoli je to mogoče. Druženje z njegovimi prijatelji ji gre na živce, ko pa posluša kakšno od moških zgodb iz preteklosti, kaj hitro navrže, da so prijatelji njenega dragega le izmečki, bedaki ali kaj podobnega. To običajno izvira iz tega, ker so prijatelji njenega moškega prijazni do nje, ona pa želi biti najprijaznejše bitje daleč naokoli in prav zato ji gredo v nos. Najhuje od vsega je, da je na njegove prijatelje ljubosumna, zato se trudi, da bi čim manj časa preživel z njimi, obenem pa se v njihovi družbi vede, kot da so ji storili kaj hudega ali krivičnega. Velikokrat takšna ženska tudi najde namišljene izgovore o tem, kaj naj bi bilo narobe z njegovimi prijatelji, samo da bi bila sama s svojim partnerjem.

Norice običajno trdijo, da imajo odličen smisel za humor. In v resnici ga tudi največkrat imajo, le da ko gre za šale na račun drugih. Ko pa se šale obrne k njim, se zgodi nepričakovano. Takrat se jim nos povesi do tal ali pa močno in nizko napadejo nazaj in udrihajo čez svojega partnerja, seveda pod pretvezo, da je vse le šala. In ker je seveda seksi in zapeljiva, se bodo ljudje okoli nje smejali, njen moški pa bo videti kot bedak. Prav v tem je njeno zadovoljstvo, saj se tako postavi mesto višje od svojega partnerja.

Eden od glavnih pokazateljev, da se mora moški ženske izogibati, je ta, da zelo hitro in predvsem nepričakovano zamenja razpoloženje. To je ženska lastnost, ki se sicer velikokrat pojavi v obdobju nosečnosti, ko hormoni podivjajo, a če ni noseča in se to dogaja pogosto, je z njo nekaj narobe. Ta lastnost ne izgine nikoli. Če ženska v nekem trenutku trdi, da je moški ljubezen njenega življenja, v drugem pa, da je popoln idiot, lahko vsak moški ve, da je z njegovo partnerico nekaj narobe. Takšne ženske težko nadzirajo svoje odzive in vedno bodo nastradali njihovi moški, ki bodo zanje kot boksarska vreča.

Veliko čudaških deklet sovraži partnerjevo in svojo mamo, sploh če ima s svojim sinom zdrav, uspešen in razumevajoč odnos. Prav zato imajo vedno z mamami svojih partnerjev slabe odnose in takšne odnose želijo prenesti tudi na svojega moškega. Če se moški dobiva z dekletom, ki se ves čas prepira s svojo mamo, naj samo pomisli, kakšen odnos bo imela do njegove mame, pa se bo vse kar hitro končalo. Nora dekleta kaj hitro, sploh med prepirom pa tudi sicer, najdejo način, kako se predstavijo kot žrtev. Ne glede na to, kaj bodo naredile, vsega bo kriv njen moški, pa naj gre za flirtanje z drugim ali celo za pozabljeni rojstni dan. Vedno je kriv nekdo drug, če je le mogoče, pa njen partner. Noro dekle bo vedno našlo način, kako svojega partnerja spraviti ob živce, da bo potem lahko začelo prepir, ki ga bo po njenem mnenju seveda začel on, ne ona.

Velika težava norih deklet, ki jo lahko moški skoraj najhitreje odkrije, pa se je pojavila s socialnimi omrežji. Če dekle ve za vsako črko, ki jo je njen moški napisal na Facebook ali Twitter, je to velik znak za preplah, saj bo kaj kmalu zavladalo vsem njegovim dejavnostim na teh omrežjih, če že ne bo našlo poti, kako bi dejavnosti imelo pod nadzorom. Ko si enkrat pridobi njegovo geslo in uporabniško ime, je zadeva v njenih rokah in poti nazaj ni več. Zadnji pokazatelj, da mora moški spet postati samski, saj ga sicer čaka uničenje socialnega in partnerskega življenja, pa je v drugem moškem. Če sreča njenega nekdanjega partnerja, ki mu lahko z obraza razbere, da je srečen, da ni več z njo, ki se ob omembi njenega imena kar zgrozi in obenem skoraj prebledi, potem je čas za alarm prve stopnje.

Ne spreglejte