Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 6. 2016,
14.40

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogočajo Ljubljanske mlekarne

Foto: Thinkstock
Video: YouTube

Natisni članek

advertorial sladoled mali junaki Ljubljanske mlekarne Mali junaki

Torek, 28. 6. 2016, 14.40

2 meseca, 1 teden

Top 10 videov, ki vas bodo v trenutku spravili v smeh

Vsebino omogočajo Ljubljanske mlekarne

Foto: Thinkstock
Video: YouTube

Otroci | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Imate slab dan v službi, vas dajejo skrbi ali vas je zajela klasična tečnoba? Oglejte si vsaj enega od spodnjih videov, se sprostite in vzemite sladoled iz zamrzovalnika. Na obrazu se vam bo v hipu narisal nalezljivi nasmeh.

Če sonce in poletje nista prava razloga, ki bi vas spravila v boljšo voljo, potem se udobno namestite in si oglejte spodnje videe, ki so samo dokaz za to, kako malo je potrebno za iskren krohot.

Oh, Charlie!

Legendarni posnetek na YouTube že leta navdušuje na milijone ljudi po vsem svetu. Preprost in vsakdanji, predvsem pa živi dokaz o tem, da je bratska ljubezen brezmejna … in včasih tudi začinjena s kančkom nabrite zlobe.

Kdo je kriv?

Ko staršev ni v bližini, malčke hitro zasrbijo dlani, v njihovih pobalinskih glavah pa se rada porodi kakšna kreativna zamisel, ki ni vedno najbolj po godu starejših. So vam takšne situacije kaj znane?

Ko oči vzame kitaro v roke …

Usklajeni dvojčici, ki ljubita dobro glasbo in ki sta si že postlali pogoje za uspešno glasbeno kariero. In živi dokaz za to, da oči nedvomno najbolj obvlada kitaro.

Na moji levi je Ančka, na desni pa … spet Ančka?!?

Ubogi fantič je najprej mislil, da ima privide. Njegovo spoznanje, da sedi med dvojčicama, je prav zabavno.

Veseli štirinožci: najbolj potrpežljivi prijatelji

Ko se v svet navihanega malčka prikrade tudi potrpežljivi štirinožec, dobi veselje čisto nove dimenzije … vsaj za malčke.

Od angelčka do hudička: na ukaz

Angelček ali prebrisani hudiček, to je zdaj vprašanje.

Mmmmm, sladoled

Sladek in nepogrešljivi poletni poobedek. Majhne in velike spravlja v dobro voljo … in tudi v umirjen spanec.

Kaj bi šele bilo, če bi se domov pripeljala mamica?

Ko se očka pripelje domov iz službe, je doma pravo veselje! Kdo je bolj navdušen: malček ali kuža?

Govoreča dvojčka

Pomembna debata med dvojčkoma, ki je ne razume prav nihče, razen njiju, seveda. Le o čem je tekla debata? Morda o tem, kateri okus sladoleda jima je ljubši?

Mali smejko

Ste še vedno otožni? Prisluhnite temu spontanemu smehu, ki je tako nalezljiv, da ga nikakor ne boste mogli poslušati z resnim izrazom na obrazu!


Poletno sladkanje za več nalezljivega smeha

Otroci | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Zdaj pa ne morete več trditi, da ste slabe volje, kajne? Da bi vaš razpoloženje prešlo še na višjo prestavo, imamo še čisto preprosti predlog: sprehodite se do skrinje in si privoščite najljubšo otroško lučko tega poletja.

Talking Tom in Talikng Angela, najljubša otoška junaka, sta se odločila, da bosta otroke letos razveselila tudi v obliki neverjetno slastnega sladoleda.

In ne samo otroke! Tudi starši si radi privoščijo novo sladko razvado iz Ljubljanskih mlekarn. Sladoled je nedvomno in dokazano iz strani številnih nabrito razigranih otrok, najboljše zdravilo za pasjo vročino, otožne dni in hitre poletne pobege v svet otroškega sladkanja.

Talking Tom in Talking Angela | Foto:

Najbolj znani govoreči maček na svetu Talking Tom in njegova prijateljica Talking Angela sta se iz aplikacije preselila v slastna sladoleda iz Ljubljanskih mlekarn. Vaniljev sladoled s kakavovim oblivom in jagodni sladoled z oblivom bele čokolade sta nedvomno najbolj sladek hit tega poletja.

Iščemo najboljši slogan za sladolede Talking Tom in Talking Angela

Iščemo najljubši slogan za nove lučke Ljubljanskih mlekarn. Na kaj najprej pomislite med sladkanjem z novima lučkama Talking Tom in Talkin Angela? Preizkusite se v našem zabavnem poletnem natečaju in nam pošljite svojo zamisel za najboljši sladoledni slogan.

Najboljši slogan bomo nagradili z dvema paketoma sladoledov, brisačo in magneti za na hladilnik.

 Devetim srečnežem pa bomo z žrebom podelili sladke pakete Talking Tom in Talking Angela.

Ne spreglejte