Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 10. 2016,
7.40

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Vsebino omgoča Intersnack

Foto: Thinkstock

Natisni članek

Sreda, 5. 10. 2016, 7.40

6 let, 7 mesecev

Oktober po žensko: vsak konec tedna nekaj novega

Vsebino omgoča Intersnack

Foto: Thinkstock

Ženske, zabava | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Kaj pravite na to, da bi bil oktober obarvan čisto po žensko? Če ne ves mesec, pa vsaj vsak konec tedna? Da ne bi ostali samo pri sanjarjenju, smo pripravili bojni načrt oziroma za popolne oktobrske vikende. Naj se zabava začne!

Ostali so nam še štirje konci tedna, torej štiri edinstvene priložnosti za žensko zabavo. Seveda so vabljeni tudi moški, pod pogojem, da vse poteka pod žensko taktirko. Zakaj? Brez posebnega razloga, preprosto zato, ker dobro zveni in tako dobro dene.

#PRVI VIKEND: V znamenju disko vročice

Ženske, zabava | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock John Travolta je že leta 1977 vedel, kakšne barve je vročica sobotne noči. Privoščite si pravo disko zabavo in se potopite v ritme najboljših disko časov prejšnjega stoletja. Ste za pravi izziv? Trajna, oprijete hlače na zvonec, velika sončna očala in visoke pete. Da, to naj bo vaš stajling za najbolj noro soboto v mesecu oktobru. Povabite prijateljice na popoldansko lišpanje, postrezite jih s pisanimi koktajli z dežnički in hrustljavim čipsom.

In seveda ne pozabite na glasno glasbo, ki vas bo ogrela za večerno nadaljevanje v vaši najljubši mestni diskoteki. 

Če ste pozabili na osnovne vroče disko korake, naj vam John Travolta osveži spomin:


#DRUGI VIKEND: Naj vas odnese veter!

Ženske, zabava | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Dovolite si malo svobode – pozabite na načrte, ignorirajte vremensko napoved in se odpeljite v neznano. Vzemite s seboj najboljšo prijateljico in se prepustita usodi. Cilj vajinega izleta ni na zemljevidu, ampak v razigranem ženskem druženju. Klepetajta, smejta se, jokajta, zavrita glasbo na ves glas in preprosto samo uživajta! Zveni filmsko? Tako je tudi prav, tudi resnično življenje mora kdaj pa kdaj potekati po taktu hollywoodskega scenarija.


#TRETJI VIKEND: Kaj če sploh ne bi vstali iz postelje?

Chio | Foto: Priznajte, o tem ste sanjali že dolgo, ampak tega načrta niste uspeli (ali pa upali) uresničiti: zagrnite zavese, zatemnite celo stanovanje, poiščite zbirko svojih najljubših filmov, nadenite si najbolj mehko pižamo in se pokrijte z najdebelejšo odejo. In najpomembnejše: ugasnite telefon in si pripravite zalogo svojih najljubših prigrizkov.

 

 | Foto: Chio Oven Chips – popoln prigrizek brez slabe vesti

Najboljši prigrizek za lenobni konec tedna je nedvomno Chio Oven Chips – okusen in hrustljav in kar je še boljše: uživate ga lahko brez slabe vesti, saj je pečen v pečici in vsebuje 70 odstotkov manj maščob kot običajen čips. Izberite svoj najljubši okus in uživajte!


#ČETRTI VIKEND: Najprej akcija, potem uživanje

Ženske, zabava | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Razdelite konec tedna v dva čisto različna dela: v soboto preizkusite svojo telesno pripravljenost, v nedeljo se prepustite popolnemu razvajanju.

Sobota naj bo priložnost za nov vzpon, za odkrivanje nove kolesarske poti, morda za daljši tekaški krog ali celo za testiranje nove vodene vadbe. Ne dovolite si, da bi našli kakšen izgovor, zakaj nimate časa – oblecite se v športno opremo in "odletite" novim zmagam naproti.

 Ko vam bo najbolj težko in ko bo z vašega telesa stekla še zadnja kapljica znoja, imejte v mislih samo eno: v nedeljo bom uživala!

Nedelja je namreč namenjena vašim najljubšim užitkom. Sestavite si seznam reči, ki bi jih radi počeli, doživeli ali obiskali. Bodite realni, vendar hkrati tudi malo drzni.

Naš namig: karkoli si boste v nedeljo privoščili ne pozabite na majhno večerno razvajanje: skodelico vašega najljubšega čipsa – Chio Oven Chipsa.

Chio Oven Chips nagrajuje: podarjamo darilne bone za trgovine Big Bang

 | Foto:

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za privlačne nagrade, ki bodo popestrile vaše konce tedna.

Nagrade:

  • 1x darilni bon v vrednosti 500 €
  • 4x darilni bon v vrednosti 250 €
  • 25x darilni bon v vrednosti 40 €

Darilne bone lahko vnovčite v trgovinah Big Bang.

Kako lahko sodelujem?

Čisto preprosto:

  • z nakupom vsaj treh Chio Oven čipsov in/ali katerihkoli drugih čipsov Chio hkrati ali
  • s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje.

 

Ne spreglejte