Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 4. 2016,
13.11

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Fructal

Foto: Thinkstock, Fructal

Natisni članek

advertorial Fructal Fructal Superior pijača pomarančni sok jabolčni sok plastenka

Ponedeljek, 11. 4. 2016, 13.11

2 meseca

Modra odločitev za stoodstotni užitek – Fructal Superior v novem pakiranju

Vsebino omogoča Fructal

Foto: Thinkstock, Fructal

Fructal

Fructal letošnjo pomlad predstavlja novost v kategoriji 100% sokov.

Najboljše iz sadja so tokrat ujeli v priročno PET-pakiranje 0,75 litra, namenjeno tistim, ki ljubijo življenje ter se odločajo za naravne in kakovostne izdelke, katerih odličen okus zagotavlja užitek v vseh primerih.

Zaradi praktične embalaže se jih bodo razveselili tudi tisti, ki jim dnevne obveznosti zapolnijo dan do zadnje minute. Izdelki Fructal Superior v pakiranju PET 0,75 litra so torej modra odločitev tudi za užitek na poti.

sok | Foto:

Asortiment izdelkov trenutno obsega dva izdelka, 100 % Mild pomarančni sok in 100 % iztisnjeni motni jabolčni sok. Okusu pomaranča so dodali vitamin E in nekoliko zmanjšali kislost, da ga lahko pijejo tudi vsi tisti, ki jim izdelki z višjo vsebnostjo kisline ne odgovarjajo.

sokovi Fructal | Foto:

V kratkem se bo naboru sveže predstavljenih Fructalovih sokov v PET-pakiranju pridružil še okus 100 % Breskev – Jabolko, ki ga odlikujeta edinstven okus in prijetna svežina.

Vsi trije izdelki so pakirani v inovativno plastenko, ki s svojo modro barvo in posebno strukturo preprečuje vstop kisika in s tem odlično ščiti okus soka.

Poleg tega PET-plastenke v Fructalu reciklirajo in iz njih izdelajo regranulat PET (RPET), ki ga kot surovino ponovno uporabijo pri proizvodnji plastične embalaže in tako znatno zmanjšujejo obremenitve za okolje.

 

Ne spreglejte