Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
8. 10. 2014,
15.19

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

arganovo olje

Sreda, 8. 10. 2014, 15.19

6 let, 6 mesecev

Melvita nagrajuje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Verjamete v čudeže? Če še ne, potem preizkusite obnavljalno moč arganovega olja in začeli boste verjeti vanje. Z malo sreče bo vaša jesen orientalsko obarvana, saj MELVITA podarja mikavne nagrade.

Arganovo drevo v Maroku častijo kot božji dar in iz njegovih plodov pridobivajo olje, ki velja za pravi lepotni eliksir. Arganovo olje je simbol pristne lepote in starodavne tradicije. Že od nekdaj je močno priljubljeno zaradi svoje vsestranskosti, še posebej primerno pa je za nego suhe kože, saj jo uspešno obnavlja in ščiti.

Po dolgoletnem sodelovanju z berberskimi ženskami je ta negovalni čudež MELVITO tako navdušil, da je z njim zasnovala certificirano organsko kolekcijo za nego telesa L'Argan Bio. Bogate teksture z arganovim oljem kožo učinkovito obnavljajo in hranijo, njihova mikavna dišava z orientalskimi notami pa obuja nostalgične spomine na pozno poletje, ko na vrtu v senci cvetočih dreves dehtijo čudovite cvetlice.

Vaše misli bo v Maroko odpeljal Arganov oljni gel za prhanje, ki vsebuje naravne penilce iz arganovega olja in rastlinskega glicerina. Koža je po prhanju popolnoma navlažena in mikavno odišavljena.

Prvovrstno Arganovo kremno olje za telo se hitro vpije v kožo in jo naredi čudovito mehko. Kremna tekstura, obogatena z negovalnim sončničnim oljem in zaščitnim čebeljim voskom, pomaga obnoviti hidrolipidni plašč, zato je idealna za nego izsušene in suhe kože.

Z Arganovo kremo za žametne roke bodo vaši dotiki še nežnejši. Nova formula, ki jo odlikuje hitro vpojna tekstura, je obogatena z obnavljalnim karitejevim maslom, negovalnim sončničnim oljem in zaščitnim čebeljim voskom. Vsebuje tudi silicijev dioksid, ki koži nemudoma podari žameten občutek.

Ste pripravljeni na skok v argan? Odgovorite na nagradno vprašanje in z nekaj sreče boste osvojili enega od treh MELVITINIH kompletov L'Argan Bio (komplet vsebuje Certificirano organski Arganov oljni gel za prhanje, 250 ml in Certificirano organsko Arganovo kremo za žametne roke, 75 ml).

Pravilni odgovor poiščite na tej povezavi.

Ne spreglejte