Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 11. 2015,
15.46

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d.d.

Foto: Siol.net

Video: Bojan Dovrtel

Natisni članek

Moneta restavracija mobilno plačevanje Telekom Slovenije advertorial

Sreda, 18. 11. 2015, 15.46

2 meseca, 1 teden

Z Moneto v žepu na vrhunsko večerjo v dobri družbi (video)

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d.d.

Foto: Siol.net

Video: Bojan Dovrtel

Kaj sploh lahko pokvari dobro večerjo v izvrstni družbi? Jan in Žan sta Moni in Eto povabila na dvojni zmenek. Je šlo vse gladko?

Po vsej Sloveniji je kar 450 gostinskih lokalov, barov in kavarn, kjer je mogoče plačati z Moneto. Samo v Ljubljani jih je kar 123, zato ni ovir za prijeten večer v dobri družbi.

Moneta brez posebnega aktiviranja deluje na vseh telefonih in je primerna za vse generacije. Uporabljajo jo lahko naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Debitela in Si.mobila ter komitenti Nove KBM in Poštne banke Slovenije, ki so hkrati uporabniki enega izmed teh operaterjev.

Napovedoval se je prijeten večer, ki sta ga Moni in Eta že komaj čakali. V družbi z Janom in Žanom jima namreč nikoli ni dolgčas.

Do zdaj so se sicer srečevali povsem naključno, a tokratno srečanje je bilo dogovorjeno.

Žan je imel "fantovski" predlog, a sta ga dekleti pregovorili. Tokrat je obveljala njuna želja in odšli so naravnost v restavracijo. Kaj jima je drugega preostalo, če sta bili dekleti lačni kot volk? Onadva pa brez denarja.

Medtem ko sta Moni in Eta brezskrbno naročali juhe, predjedi in sladice ter pijačo, se je Žanu kar meglilo pred očmi. Kako bosta poravnala račun? Oba sta bila brez gotovine, a si nista drznila pokvariti romantičnega vzdušja.

A medtem se je Janu že posvetilo: "Saj imava telefon!" Tudi on si je privoščil obilno večerjo, Žanu pa so se samo cedile sline.

Žan, ki gre skoraj vedno ven brez denarnice, se je spet znašel v zadnjem trenutku. Račun za vrhunsko večerjo je plačal z Moneto.

Fantoma je odleglo, saj nista hotela pustiti slabega vtisa. Upala sta, da se bodo dogovorili še za kakšen dvojni zmenek. Ta je minil čisto prehitro.

Večer v izbrani družbi čudovitih deklet in ob slastni hrani je bil prekrasen. A nekdo je ostal lačen.

Ko sta fanta ostala sama, je končno tudi Žan prišel do hrane. V restavraciji je zaradi skrbi, kako bo plačal vso hrano, ostal brez večerje. Privoščil si je namreč le solato. Zato ga je Jan povabil na burek, ki ga je seveda plačal z Moneto.

Moneta je prava prijateljica – izkaže se kot plačilno sredstvo in poskrbi za nova prijateljstva. Moni in Eta gotovo že načrtujeta, kam vse bi lahko še povabili zabavna fanta.

Ne spreglejte