Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 11. 2015,
15.46

Osveženo pred

2 meseca

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Siol.net

Video: Bojan Dovrtel

Natisni članek

advertorial Telekom Slovenije mobilno plačevanje Petrol bencinski servis Moneta

Sreda, 18. 11. 2015, 15.46

2 meseca

Moni in Eta priskočili na pomoč in dobili družbo (video)

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Siol.net

Video: Bojan Dovrtel

Moni in Eta sta se odpravili na dolgo pričakovano potovanje. Vse sta pripravili, le še dobra družba jima je manjkala. Moneta je poskrbela za plačilo na bencinskem servisu, pa tudi za družbo.

Ste vedeli, da je vaš telefon hkrati tudi vaša denarnica? Na več kot tisoč plačilnih mestih lahko namreč plačujete z Moneto, ki brez posebnega aktiviranja deluje na vseh telefonih in je primerna za vse generacije.

Uporabljajo jo lahko naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, naročniki Debitela in Si.mobila ter komitenti Nove KBM in Poštne banke Slovenije, ki so hkrati uporabniki enega izmed teh operaterjev.

Moneta tudi povezuje in razrešuje zaplete. Preverite, kako. Moni in Eta sta se v novem videu odpravili novim dogodivščinam nasproti. Oglejte si video in preberite fotozgodbo!

Pet dni popolnega odklopa, avto in dolga pot v neznano – nekaj, kar sta Moni in Eta že težko pričakovali. Kovčke sta že zložili v avto, nočna vožnja ju ni niti najmanj skrbela.

Poskrbeti sta morali le še za poln rezervoar goriva, pa tudi na svojo malico nista smeli pozabiti. Vse je bilo pod nadzorom. Pa je bilo res?

Takoj ko sta se na bencinskem servisu pojavila Jan in Žan, je bilo Moni in Eti jasno, da bo njuna pot v neznano veliko bolj zabavna, kot sta sprva predvidevali. Takoj sta posumili, da imata nekaj za bregom.

Njuna intuicija ju ni pustila na cedilu. Prav sta imeli. Jan in Žan sta dekletoma takoj ponudila svojo družbo. Le kdo si ne bi želel izleta z dekletoma, kot sta Moni in Eta? Dekleti sta Janu in Žanu postavili en pogoj.

Fanta sta se hitro znašla in se odpravila po prigrizke na Petrolov bencinski servis. Poiskati morata nekaj slastnega za na pot. Pred njimi je dolga nočna vožnja. A težave so se začele, še preden so se odločili, kam bodo sploh odšli. Jan in Žan sta imela očitno spet težave z denarnico.

Kako se pridružiti dekletom? Denarnice nista imela, ostala je v telovadnici, na blagajno sta postavila polno vrečko dobrot. Zapravila sta priložnost za vrhunski izlet z Moni in Eto. Moni je na srečo mehkega srca in je zmedenima fantoma prišepnila rešitev: "Saj imata telefon, kajne?"

Če plačujete z Moneto, blagajna izpiše niz za plačevanje s telefonom. Na Petrolovem bencinskem servisu je mogoče kupiti vse za odličen izlet.

"Bolj preprosto res ne bi šlo!" sta navdušeno vzkliknila Jan in Žan. Za plačilo na Petrolovih bencinskih servisih v telefon odtipkajte ukazni niz, ki se izpiše na blagajni, npr. *180*182# (*180*xxx#), in pritisnite tipko kliči.

Jan in Žan sta si prislužila izlet v neznano z Moni in Eto ter tudi njuni telefonski številki. Moneta je res odlična – kot plačilno sredstvo in za sklepanje novih prijateljstev!

Ne spreglejte