Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 9. 2018,
7.23

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Lux Factor Lux-Factor 4D Hyaluron

Sreda, 12. 9. 2018, 7.23

5 let, 7 mesecev

Znane Slovenke: Te kreme ne zamenjam za nič na svetu!

Oglasno sporočilo
Lux-Factor

Sodobna ženska ima na voljo številne kreme, ki obljubljajo mladosten videz, vendar ni vsa kozmetika zares učinkovita in tudi naravna. Zaradi pritiskov družbe, ki v ospredje kot lepotni ideal postavlja mlado žensko z brezhibno kožo, vedno bolj priljubljene postajajo tudi plastične operacije in injekcije botoksa, ki pa imajo lahko zastrašujoče posledice. No, življenje brez gubic je zdaj le korak stran in tokrat vam razkrivamo, zakaj. 

Krema s 100-odstotno naravnim hialuronom

Na srečo je tudi na našem trgu na voljo krema proti gubicam, ki zares deluje, hkrati pa je popolnoma naravna. To je dnevna krema Lux-Factor 4D Hyaluron s 100-odstotno naravno hialuronsko kislino, ki prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh hidrira od znotraj navzven. Čudežna kremica, ki z rezultati postreže že po dveh tednih uporabe, vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Krema je primerna za vse tipe kože, osvojila pa je tudi številne znane Slovenke, ki zaradi svojega dela še toliko več pozornosti posvečajo svojemu videzu. 

Lux-Factor | Foto: Pazljivo pri izbiri hialurona, ki ga nanašate na svoj obraz! 

Generični hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, niti testiran, da bi lahko zagotovil optimalne rezultate. K sreči se krema proti gubam 4D Hyaluron od drugih izdelkov razlikuje po tem, da vsebuje izključno 100-odstotno naraven hialuron evropskega izvora, ki je edinstvene kakovosti. Gre za dragoceno učinkovino, ki zagotavlja osupljive rezultate pri zmanjševanju gub in pomlajevanju kože. Hialuron evropskega izvora brez škodljivih stranskih učinkov na dolgi rok zagotavlja videz gladke in mladostne kože ter izboljšuje njeno strukturo.

Preberite še, kaj so o "čudežni" kremi proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki prav tako NI testirana na živalih, povedale znane Slovenke:

Lux-Factor | Foto: Natalija Verboten, pevka
"Na obrazu imam izredno občutljivo kožo, zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za nego obraza. Moram priznati, da je krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron zadetek v polno. Že po dveh tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča." 

 

 

 


Lux-Factor | Foto: Vesna Jankovič, poslovna ženska
"Narava mojega dela je taka, da pogosto nosim veliko ličil, zato mi je pomembno, da po napornem dnevu kožo negujem samo z najbolj kakovostnimi kremami. Krema 4D s hialuronom mi zelo ustreza, ker na prijeten način kožo nahrani ter jo naredi bolj čvrsto in napeto. Ljudje so opazili, da imam dobro kožo in da sem videti mlajša, ter me tudi vprašali, kaj uporabljam. Z veseljem sem jim priporočila kremo proti gubam Lux-Factor."

 

 

 


Lux-Factor | Foto: Danica Lovenjak, novinarka in piarovka
"Obožujem občutek mehke in negovane kože, zato svojo kožo hranim samo z najboljšimi sestavinami. Krema Lux-Factor popolnoma zadovolji moje visoke kriterije. Saj se vidi, kajne?"

 

 

 

 


Lux-Factor | Foto: Urška Pavčnik, blog Oopsi.si
 "Sama sem prve rezultate opazila že po enem tednu rednega negovanja, zdaj, po mesecu dni, pa sem z njimi še toliko bolj zadovoljna. Zdi se mi, da je moja koža veliko bolj napeta, zdrava in voljna. Sama jo nanašam tako na obraz kot tudi na vrat, takoj ko se zbudim. Nekaj časa sem jo na obraz nanašala še zvečer, a če sem popolnoma iskrena, na to večkrat pozabim, vendar tudi samo jutranji nanos dela čudeže. Preizkušeno!"

 

 


Izbrišite gubice z obraza tudi vi!

Zdaj lahko naročite kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim popustom samo na Lux-Factor.com ali na telefonski številki 01 777 41 07! 

Pozor, ob naročilu katerihkoli treh izdelkov ti Lux-Factor podari še majico po izbiri!

Lux-Factor | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je Lux Factor Cosmetics LTD.

Ne spreglejte