Nina, zmagovalka mnogih glasbenih festivalov, je izgubila 35 kilogramov!

Mladi pevki Nini je, potem ko je preizkusila vse mogočemetode, uspelo shujšati za 35 kilogramov z neverjetno preprosto rešitvijo. Svojo skrivno rešitev se je odločila deliti z vami.

Go Slimmer

Nina je videti fantastično! Strinjali se boste, da ni bilo vedno tako.

Od babice sem podedovala glas in stas. Ona je bila vedno velika in glasna. Poglejte moje fotografije iz mladosti. Vse, kar lahko vidite, je debelo dekle. Ampak jaz sem imela nekaj, kar me je ločevalo od množice drugih debelih deklet – glas. Kot deklica sem nastopala na številnih otroških festivalih ter dobila številne nagrade in priznanja. Ko sem odraščala, sem imela priložnost peti na resnih tekmovanjih, kjer so me opazili pomembni ljudje iz glasbenega sveta.

"Svojo mladost sem preživela, ne da bi vedela, kaj je vitkost." "Svojo mladost sem preživela, ne da bi vedela, kaj je vitkost." Nina, če primerjamo vaše fotografije s tistimi, na katerih imate 15 ali 25 let, lahko opazimo, da nimate več težav z odvečnimi kilogrami.

Bila sem prava bunka. Pred nosečnostjo sem imela kakšnih 12 kilogramov preveč, po rojstvu sina Kristjana pa 35. Poskusila sem čisto vse. Edino, česar nisem hotela poskusiti, so bile tablete za hujšanje. Moram priznati, da je bilo to izjemno razočaranje, ki mi je jemalo pogum.

Ste poskusili s fitnesom ali telovadbo?

Fitnes in telovadba sta, morda se bo slišalo čudno, za ljudi, ki imajo več prostega časa. Jaz ves čas nastopam, koledar pa imam napolnjen vsaj en mesec vnaprej. Kako naj pri takem tempu najdem čas za vadbo? Preprosto nimam časa trenirati in tega ne morem vključiti v svoj natrpan urnik.

Veste, da glede tega niste edini primer?

Seveda, vem. S takim tempom življenja živi na milijone žensk. Tako one kot jaz moramo najti način, s katerim bomo shujšale in izboljšale kakovost življenja. Potrebujemo nekaj preprostega, nekaj, kar ne vzame preveč časa, hkrati pa omogoča, da živimo s polnimi pljuči – tudi če smo žene, matere in se ukvarjamo s svojim poklicem!

Ali ste odkrili tak način hujšanja?

Da, pri tem mi je pomagal moj dragi mož. Nekega večera je prišel domov, mi dal škatlo in rekel: "Nalepi in začni hujšati."

In to je bilo dovolj, da ste izgubili 35 kilogramov? "Nisem se dobro počutila v svoji koži …" "Nisem se dobro počutila v svoji koži …"

Sliši se neverjetno, kajne? Samo ta mala škatlica z zelo učinkovito rešitvijo.

Razkrijte nam skrivnost! Za kaj gre?

Gre za obliže za hujšanje GoSlimmer Patch. Proizvaja jih podjetje, ki je specializirano za hujšanje. Njihova sestava je popolnoma naravna – hoodia, gvarana in garcinia. Mogoče je najpomembnejša sestavina obliža vseeno hoodia. Zavira apetit, saj daje občutek sitosti. To pomeni manjši vnos kalorij, rezultat pa je izguba kilogramov.

"Ničemur se nisem odrekla." "Ničemur se nisem odrekla." Hočete reči, da ste shujšali zahvaljujoč tem obližem? Kako delujejo?

Shujšala sem izključno zahvaljujoč tem obližem. Nisem uporabljala popolnoma nič drugega. Učinkoviti so zaradi kombinacije naravnih sestavin, ki dokazano delujejo tako, da vplivajo na hipotalamus. To je center v možganih, odgovoren za občutek sitosti. Ko zavede možgane, da so siti, ne občutimo lakote in zmanjšamo vnos hrane.* Ne bi znala točno opisati, kaj se je dogajalo v mojem telesu, vem samo, da sem shujšala. Podrobnosti o teh obližih lahko najdete na uradni strani pooblaščenega zastopnika za Slovenijo.

Morate jih uporabljati v skladu z navodili. Vsak dan se nalepi po en obliž na čisto kožo brez dlak. Ne boste verjeli, ampak spremembo sem čutila že isti dan.* Kot da bi bila manj lačna. Vsak dan sem odlepila včerajšnji obliž in nalepila novega na drugo mesto, da si je koža lahko odpočila. Razlika se je občutila in videla, po 16 dneh sem imela skoraj tri kilograme manj. Nisem stradala, tudi telovadila nisem.* Še dodatno sem shujšala med turnejo, ko je človek ves čas v gibanju in ne je redno, jaz pa zaradi spremembe kraja ponavadi dobim še večji apetit. Če bi pazila na prehrano, bi še bolj shujšala.

 

To pomeni, da ste v 16 dneh shujšali skoraj tri kilograme brez diete?

Da, ti trije kilogrami so dobesedno čudežno izginili.* Kot da bi jih odneslo oz. kot da bi jih ti obliži posrkali. Bilo mi je čudno, saj sem jedla vse, ničemur se nisem odrekla. Veselila sem se lastnega odseva v ogledalu, saj me je bilo vsak dan manj.

Koliko kilogramov ste na koncu izgubili?

Ko sem se odločila paziti na prehrano, da bi pospešila hujšanje, so se kilogrami začeli topiti. Nisem bila na dieti, samo pozorna sem bila na vnos zdravih jedi. Kakšen teden sem izgubila od tri do štiri kilograme.* Tu pa se začnejo težave z garderobo. Na srečo je mojemu krojaču uspelo sešiti nove obleke in predelati preširoke za nastope. V treh mesecih sem shujšala 35 kilogramov!* Moram poudariti, da je bilo to najlažje in najhitrejše hujšanje v mojem življenju.

"Premagala sem debelost!" "Premagala sem debelost!" Bi radi kaj sporočili našim bralcem?

Dala jim bom nasvet. Poskusite obliže za hujšanje GoSlimmer Patch – rešitev za hujšanje za vse generacije. To ni običajna mešanica sestavin. To so skrbno izbrane naravne sestavine, zato se morate paziti ponaredkov. Pomembno je, da obliže kupite od pooblaščenega zastopnika z uradne strani. 100-odstotno vam zagotavljajo učinkovitost. Vsem želim, da najdete sebe in premagate debelost. Vsem bo uspelo, ampak v to morate verjeti. Največja nagrada bo, ko boste v ogledalu videli novega sebe, ob tem pa občutili zadovoljstvo, ko boste spoznali, da ste imeli dovolj moči in vam je uspelo premagati kilograme! Iskreno upam, da bo moja izkušnja na poti do cilja motivirala še koga. Želim vam veliko uspeha pri hujšanju!

 

Odločite se za naravno, učinkovito in preverjeno formulo, ki bo stopila vaše kilograme.

Go Slimmer Izbrišite odvečne kilograme in se ponosno pokažite na plaži! Izkoristite akcijo za bralce Siol.net – SAMO DANES kar 50 odstotkov popusta!

Zakaj bi trpeli hude bolečine, se mučili v fitnesu ali plačevali drage operacije, ko pa lahko že danes tudi vi odvečne kilograme odpravite na 100-odstotno naraven način?

Zgrabite enkratno priložnost – AKCIJA JE OMEJENA: samo za bralce tega članka smo rezervirali kar 50 odstotkov popusta na revolucionarne obliže Go Slimmer!

Prihranite kar polovico vrednosti te izjemne rešitve za izgubo kilogramov in jo namesto za 79,94 evra prejmite za samo 39,97 evra TUKAJ >>.

OPOZORILO: Zaradi povečane prodaje so dnevna naročila omejena.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano