Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 11. 2014,
14.40

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

božič torbica prazniki prazniki

Torek, 18. 11. 2014, 14.40

6 let, 7 mesecev

Že veste, kaj boste oblekli na najbolj čarobno noč v letu?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Božič preživimo z najbližjimi. Je praznik družine in nas zbližuje. Takrat se tudi želimo obleči bolj slavnostno kot ponavadi. Brez ideje? Izberite večno klasiko, malo črno oblekico.

December se bliskovito bliža, z njim pa zabave in priložnosti, ko si bomo želeli biti še posebej urejeni. Čeprav prazniki še niso čisto tu, je dobro imeti vsaj v mislih, kaj bi lahko oblekli, da bi se počutili čim bolje in glamurozno. Če še ne veste, kakšen bo vaš modni videz ta božič, vam pomagamo z idejo. Naj bo tokrat prazničen čas res slavnosten. Namen boste zagotovo dosegli z večno klasiko – malo črno oblekico.

Že Coco Chanel, slavna modna ikona, je prisegala na malo črno oblekico. Vse od takrat ta velja za večno klasiko, med ženskami pa obstaja tudi nepisano modno pravilo, da mora imeti vsaka v omari vsaj eno. Velja za elegantno, preprosto in prilagodljivo oblačilo, lahko jo oblečemo tako za večerne kot tudi dnevne zabave, zato je ponavadi njen kroj preprost in klasičen.

Pobrskali smo po letošnji ponudbi oblačil in v trgovini C&A naleteli na čudovite male črne oblekice in našli svoje favoritinje. Lahko se odločite za takšno iz džersija, bukleja ali šifona z detajli čipke, bleščicami ali reliefnimi vzorci. Če vas skrbi, da vas bo zeblo, ali neradi kažete gole roke, smo našli še takšno, ki te malce zakrije – kar poskrbi, da je videz še vedno eleganten.

Ne glede na to, kje boste preživeli božič, bo takšen stajling prava izbira. Mala črna oblekica je že kot sama dovolj slavnostna, če želite še bolj glamurozen videz, pa to lahko dosežete z modnimi dodatki – priporočamo vam elegantno ročno torbico ali šal z bleščicami. Da se boste lažje odločili, kako jo boste kombinirali, si naš izbor lahko ogledate v fotogaleriji.

Ne spreglejte