Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 3. 2017,
13.55

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Torek, 28. 3. 2017, 13.55

6 let, 6 mesecev

Že veš, katere kopalke so št. 1 v Evropi?

Oglasno sporočilo

Pisani vzorci, udarne barve, super dizajn in ogromno poletne energije! Si tudi ti ena izmed tistih, ki že komaj čakaš na poletje, vroče temperature, poletne obleke, kopalke in morje? Še malo in dočakala ga boš, potem pa se lahko skupaj z nami odpraviš na morje! Preden zakorakamo proti poletju, potrebujemo še nekaj stvari!

Pa začnimo pri kopalkah. Če si ena izmed najbolj zagretih modnih navdušenk, ti bodo zagotovo všeč kopalke Eldreda ali Trinity, ki so največji hit med kopalkami. Mi jih naravnost obožujemo in te kopalke 2017 so nas zares popolnoma prevzele!

 | Foto:

Tudi če prisegaš samo na enodelne kopalke, te ne bomo razočarali, saj smo v našo ponudbo dodali kopalke iz kolekcije 2017, na katere prisegajo največje modne zvezdnice! Nujno pa preveri še bikinije, monokinije in tankinije v naši ponudbi, saj je izbira iz dneva v dan večja!

 | Foto:

Naslednja obvezna stvar so poletne obleke! Tudi tu smo navdih iskali v modnem svetu in priskrbeli zares zanimive in trendovske obleke za na plažo. Naše modne obleke te bodo nežno popeljale v poletje in poskrbele, da boš modna na vsakem koraku!

 | Foto:

Za konec pa seveda ne smemo pozabiti na poletno romantiko! Poletne večerje ob morju so nekaj najbolj čudovitega in da boš zasijala tudi zvečer, imamo zate pripravljene elegantne obleke, ki te bodo očarale – pa ne samo tebe ;). Te elegantne obleke so seveda primerne tudi za druge priložnosti in te ne bodo pustile na cedilu, ko si boš želela doseči preprost poletni modni videz!

 | Foto:

Komaj čakamo, da se naša poletna modna pravljica začne. Da jo boš lažje dočakala in izbrala svoj popoln poletni outfit, ti s kodo SIOL-MANZARA podarjamo poštnino pri vsakem naročilu!

Bodi modna na vsakem koraku z Manzaro!
WWW.MANZARA.SI

Ne spreglejte