Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
12. 4. 2016,
21.05

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Natisni članek

ličenje senčenje make up

Torek, 12. 4. 2016, 21.05

6 let, 7 mesecev

Z ličenjem do bolj fit in porjavelih nog

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Foto: Instagram

Senčenje je trend ličenja, ki se z obraza seli na noge. Če ga obvladate, lahko ustvarite iluzijo bolj fit in porjavelih nog.

Zahvaljujoč sestram Kardashian je senčenje postalo pravi hit. Tehnika dela čudeže na obrazu, saj lahko s pravimi potezami in uporabo različnih odtenkov zožite obraz in na zelo učinkovit način poudarite ali zakrijete določene predele.

Zdaj pa je šlo senčenje še dlje oziroma nižje. Mnogo lepotnih blogerk je svoje veščine senčenja preneslo na noge, saj lahko s to tehniko optično zožite noge in ustvarite iluzijo, da ste bile že sredi aprila na Maldivih. A za ličenje nog si morate, kakopak, vzeti več časa in razviti boljši občutek za senčenje.

V spodnjem videu si poglejte, kako se je v tem izurila blogerka Makeup By Meri:
 

 

Inspired by the Anatomy of the Human body book of my son💋💕😍. Press 🔇🎶🎶🎶🎶 Using key products: @esteelauder bronzer @anastasiabeverlyhills cream kit @morphebrushes & @opvlashes brushes @maccosmetics fix + prep&prime #makeup #amazing #lipstick #beauty #contour #opvlashes #abhilluminator #promakeup #sexylegs #instamakeup #makeupMeri #Hudabeauty #makeupjunkie #Legs #beauty #happy #instagood #love #sexy #hot @maquiagemx @hudabeauty @hairmakeupdiary @makeupfanatic1 @styles.video @melformakeup @allmodernmakeup @liveglam.co @howto.makeup @dressyourface @blendwithtrend @universodamaquiagem_oficial @glamvids @videosfashions @brian_champagne @wakeupandmakeup @girlzart @makeupvideosonly @makeupcoach @maquillaje.paramujeres @laurag_143 @omghairmakeup @makeuptutorialsx0x @fashionarttut @fashionclimaxx2 @813fashion @hair.makeup.allure @makeup @makeupvideoss @makeup.val @styleartists @fashion_daily_uae @makeup_clips @1minutemakeup @mazarin_design @tutoriaisinspirations @tutoriaisinspirations @videosbeauty @diytop @womensbestbeauty @worthyofwomen.videos @body.artistry @mystical.makeovers @abs_at_home @home.abs @atualidadefeminina @thestylechick @fashion_lalo @itutorialguide @glamour_guide_ @lovetutorialsx @idiyguide @videosbeauty @makegirlz @ideiasparameninas @tutorialguides_ @diyvideosx @dailymakeup @alyakattan @monakattan

A video posted by Make-up by Meri 💋 (@makeupmeri) on



Svoje mnenje je podala tudi naša vizažistka, ki pravi, da ta trend vzame kar nekaj časa, a je trud zaradi končnega rezultata poplačan.

"Prihaja poletje in vse bi rade skrile svoje pomanjklivosti in poudarile svoje prednosti, atribute. Tako kot lahko senčimo obraz, lahko enako storimo tudi na našem telesu. Takšne podvige priporočam za kakšne posebne priložnosti, a zavedajte se, da to skupaj z mejkapom obraza pomeni nekaj ur tičanja v kopalnici," opozarja Tjaša Marin, ZEN make up artist za MoussedeMarin, ki dodaja, da so trg ličenja in kozmetike v zadnjih letih preplavili izdelki za telo, ki ustvarijo videz porjavelosti. In prav vsi prihajajo iz Amerike ter z vsakim trendom vedno hitreje.

Ne spreglejte